İlhanlı: Şoku Üstümüzden Atmaya Çalışıyoruz - Son Dakika
Spor

İlhanlı: Şoku Üstümüzden Atmaya Çalışıyoruz

İlhanlı: Şoku Üstümüzden Atmaya Çalışıyoruz

Diyarbakırspor A.Ş. Kulüp Başkanı Fevzi İlhanlı, Sabancı'nın uzatma dakikalarında verdiği penaltıdan sonra girdikleri şoku üstlerinden atmaya çalıştıklarını söyledi.

25.05.2015 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakırspor A.Ş. Kulüp Başkanı Fevzi İlhanlı, Play Off yarı final maçında hakem Hüseyin Sabancı'nın uzatma dakikalarında verdiği penaltıdan sonra girdikleri şoku üstlerinden atmaya çalıştıklarını söyledi.

Bu sezon bir üst lig hayallerinin gasp edildiğini ve bunun kendisinde çok büyük bir şok etkisi yarattığına işaret eden İlhanlı, "Şu an için bu şoku üstümüzden atmaya çalışıyoruz. Seneye çok iyi bir ekiple yola çıkacağız. Arık Play Off maçlarına kalmadan bir üst lige direkt çıkacak bir takım oluşturacağız. Bunun için en geç bir hafta içerisinde teknik direktörümüz Mustafa Ceviz ile yeniden masaya oturacağız. Eğer anlaşırsak transfer çalışmalarına hemen başlayacağız. Olmazsa da teknik adamlık konusunda arayışlara gideceğiz. Ama etik olan ilk önce kendi teknik adamımız ile görüşmek. Sonrasında yapacaklarımızı taraftarlarımızla paylaşacağız" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor İlhanlı: Şoku Üstümüzden Atmaya Çalışıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement