İlk Adımda Dost Eli" Projesi - Son Dakika
Yerel

İlk Adımda Dost Eli" Projesi

İlk Adımda Dost Eli" Projesi

Çukurova Üniversitesi’ni kazanarak kayıt yaptırmak için Adana’ya gelen 7 bin 150 öğrenciye terör örgütlerinin istismarına karşı bilinçlendirme çalışması yapıldığı bildirildi.

19.09.2014 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çukurova Üniversitesi'ni kazanarak kayıt yaptırmak için Adana'ya gelen 7 bin 150 öğrenciye terör örgütlerinin istismarına karşı bilinçlendirme çalışması yapıldığı bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde, Toplum Destekli Polislik ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüklerindeki görevlilerin katılımıyla, üniversite kayıt dönemlerinde ülke bütünlüğü aleyhinde faaliyet gösteren terör örgütlerinin yapmış oldukları propagandaları etkisiz hale getirmek, gençleri bu propagandalara karşı bilinçlendirmek amacıyla, Çukurova Üniversitesi'nde 2014-2015 akademik yılı kayıt döneminin başlamasıyla uygulamaya konulan "İlk Adımda Dost Eli" projesi kapsamında, ilimiz merkez otogarı ve Çukurova Üniversitesi olmak üzere iki ayrı noktada görevliler tarafından stantlar açıldığı belirtildi.

Bu stantlarda 7 bin 150 öğrenciye terör ve terörizm konularında hazırlanmış olan broşürlerin dağıtıldığı, öğrencilere ve ailelerine çeşitli ikramlar yapıldığı vurgulanan açıklamada, 62 öğrencinin aileleri ile birlikte merkez otogarından alınarak Çukurova Üniversitesi'ne götürülerek kendilerine ulaşım için gerekli kolaylığın sağlandığı kaydedildi.

Proje kapsamında üniversiteye kayıt yaptıran 7 bin 150 öğrenci ile aileleri olmak üzere toplam 14 bin 300 kişi ile iletişim kurularak bilgilendirme yapıldığı bildirildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlk Adımda Dost Eli' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement