İlk Deniz Otobüsü Seferi İzdihamla Başladı - Son Dakika
Güncel

İlk Deniz Otobüsü Seferi İzdihamla Başladı

İlk Deniz Otobüsü Seferi İzdihamla Başladı

Antalya-Kemer arası deniz otobüsü seferleri, Kaleiçi Yat Limanı’nda düzenlenen törenle ilk seferine çıktı.

26.06.2014 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya- Kemer arası deniz otobüsü seferleri, Kaleiçi Yat Limanı'nda düzenlenen törenle ilk seferine çıktı. Törene Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Valisi Sebahattin Öztürk ve vatandaşlar katıldı. İlk deniz otobüsü seferine vatandaşlar yoğun ilgi gösterince izdiham yaşandı.

Bu halkın hizmetkarı olmaktan şeref duyduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, deniz otobüslerini insanların hizmetine sunarak hizmetkar olduklarını gösterdiklerini vurguladı. Belediyenin deniz otobüslerinde zarar etmesinin önemli olmadığını söyleyen Türel, "Deniz otobüsleri maliyetini halka ödetmeyiz. Günde 4 defa karşılıklı olarak seferler düzenleyeceğiz. Saat 7.00, 8.30, 12.30 ve 17.00'de düzenli olarak seferler yapılacak" dedi. Türel, halkın yoğunluğu üzerine seferleri artırabileceklerini ve başka yerlere de bu seferleri düzenleyebileceklerini dile getirdi.

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk ise İzmir ve İstanbul'da böyle ulaşımları gördüklerini ve turizm kenti Antalya'nın da deniz ulaşımına el atmasının Antalya için farklı bir alan olacağını söyledi.

Öte yandan 3 gün boyunca ücretsiz hizmet verecek olan deniz otobüslerine vatandaşların ilgisi izdihama yol açtı.

Deniz otobüsü ücretlerinin 10 TL olacağı açıklandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İlk Deniz Otobüsü Seferi İzdihamla Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement