İlk Kez "Havuç Festivali" Düzenleniyor - Son Dakika
Güncel

İlk Kez "Havuç Festivali" Düzenleniyor

Meram Belediyesi, Türkiye'nin havuç ihtiyacının yaklaşık % 70'ini karşılayan Kaşınhanı Mahallesi'nde ilk kez "Havuç Festivali" düzenliyor.

16.10.2014 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

19 Ekim Pazar günü yapılacak festivalde sevilen sanatçı Latif Doğan, konser verecek. Ayrıca Konevi Kültür Merkezi'nde yapılacak etkinliklerle de hafta sonu Meram'da dopdolu geçecek.

Türkiye'nin havuç ihtiyacının yaklaşık yüzde 70'ini karşılayan Kaşınhanı Mahallesi'nin bilinirliğinin artırılması için bu yıl ilk kez "Havuç Festivali" düzenliyor. Geleneksel hale getirilmesi planlanan festivalin ilkine tüm Konyalılar davet edildi. 19 Ekim Pazar günü saat 11.00'de Kaşınhanı İstasyon Mahallesi Cumhuriyet İlkokulu bahçesinde gerçekleştirilecek festivalde sevilen sanatçı Latif Doğan konser verecek. Halk oyunu gösterileri ve ödüllü yarışmalar da festivale renk katacak.

BU TOPRAĞIN SESİ "BARANA HAVALARI" CUMARTESİ 20.00'DE

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu'nun "Konya Barana Havaları" adlı konseri ise 18 Ekim Cumartesi günü saat 20.00'de Konevi Kültür Merkezi'nde icra edilecek. Koronun şefliğini Eyüp Görkem üstleniyor.

"ORTADOĞU" SAHNELENİYOR

Meram Belediyesi Konevi Tiyatro Topluluğu'nca hazırlanan "Ortadoğu" adlı tek perdelik tiyatro ise 20 Ekim Pazartesi günü saat 20.00'de Konevi Kültür Merkezi'nde sahnelenecek. 12 yaş ve üzeri kişilerin izleyebileceği oyunun yönetmenliğini Ferdi Dalkılıç, ışık ve dekor tasarımını ise Hakan Özdemir yapıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İlk Kez 'Havuç Festivali' Düzenleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement