İlk Maç Başkanlardan - Son Dakika
Yerel

İlk Maç Başkanlardan

İlk Maç Başkanlardan

Karesi Belediyesi tarafından Alparslan Türkeş Spor Salonunda düzenlenen masa tenisi turnuvası nefes kesen maçlara sahne oluyor.

10.10.2014 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karesi Belediyesi tarafından Alparslan Türkeş Spor Salonunda düzenlenen masa tenisi turnuvası nefes kesen maçlara sahne oluyor. Turnuvanın açılış mücadelesini Belediye Başkanı Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Hocaoğlu yaptı.

Kültür ve Sanat Günleri Kapsamında Karesi Belediyesi tarafından düzenlenen masa tenisi turnuvasına Gençlik spor Kulübü, Susurluk İlçe Gençlik ve Spor Kulübü, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu takımları katıldı. Bayanlar ve erkekler kategorisinde toplam 28 öğrencinin katıldığı turnuva çekişmeli maçlara sahne oluyor. Turnuvanın açılış maçını Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile yardımcısı Yusuf Hocaoğlu arasında oynandı. Başkan Yücel yılmaz tüm katılımcılara içerisinde havlu ve tişört bulunan birer çanta hediye etti. Öğrencilere hayat boyunca sporu bırakmamaları konusunda tavsiyede bulunan Başkan Yücel Yılmaz sporun önemine vurgu yaparak " Kültür ve spor en büyük zenginliğimizdir" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlk Maç Başkanlardan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement