İlk Oku Sendika Attı: Geleneksel Okçuluk Ligi 2014 Kış Sezonu Açıldı - Son Dakika
Güncel

İlk Oku Sendika Attı: Geleneksel Okçuluk Ligi 2014 Kış Sezonu Açıldı

İlk Oku Sendika Attı: Geleneksel Okçuluk Ligi 2014 Kış Sezonu Açıldı

Türk Okçuluğu Federasyonu bünyesinde, Geleneksel Okçuluk Derneği'nin koordinatörlüğünde geçen yıl kurulan Geleneksel Okçuluk Kış Ligi 2013-2104 sezonu Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş'un ilk oku atmasıyla başladı.Sezonun açılış...

29.11.2013 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Okçuluğu Federasyonu bünyesinde, Geleneksel Okçuluk Derneği'nin koordinatörlüğünde geçen yıl kurulan Geleneksel Okçuluk Kış Ligi 2013-2104 sezonu Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş'un ilk oku atmasıyla başladı.

Sezonun açılış konuşmasını yapan Geleneksel Okçuluk Derneği Başkanı Kemal Cebecik, geçen yıl ulusal ölçekte kurulan Ligi, bu yıl uluslararası katılıma açtıklarını belirterek, " Polonya, Ukrayna ve Beyaz Rusya'dan 148 okçu ligimize başvuru yaptılar. Yurtiçinden de 250 başvuru aldık. Bu yıl ligde yaklaşık 400 okçu mücadele edecek ve çok zorlu bir lig olacak. Bunu hiçbir kurum ve kuruluştan destek ve yardım almaksızın, yalnızca sizlerin fedakarlığı ile başarmanın gururunu yaşıyorum. Bu gurur hepimizin, hepinizi alkışlıyorum" dedi.

-"SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ"-

Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını vurguladı. "Biz sadece bağlı kurumları için değil herkes için çalışan bir sendikayız, gereken bütün desteği Türk Okçuluğu Federasyonu'na da vereceğiz" diyen Yokuş şunları kaydetti:

"Sendikamızın yayınladığı "Sence' isimli derginin son sayısında dört sayfayı geleneksel okçuluğun tanıtımına ayırdık. Üyelerimizin okçuluk sporuna katılımını teşvik edeceğiz. Türk Milleti'ne ve Türk adına ciddi saldırıların düzenlendiği bu günlerde, geleneksel Türk Okçuluğu'nun yaşatılması oldukça önemlidir."

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Spor Salonu'nda yapılan yarışmalara 60 okçu katıldı. Yarışmalarda en iyi puanları, Gençler kategorisinde Ömer Tan Cebecik, Bayanlar'da Derya Gürcan ve Erkekler'de Kurtuluş Kalsınoğlu aldı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel İlk Oku Sendika Attı: Geleneksel Okçuluk Ligi 2014 Kış Sezonu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement