İlk Yabancı Misafirlerini Karanfillerle Karşıladılar - Son Dakika
Kültür Sanat

İlk Yabancı Misafirlerini Karanfillerle Karşıladılar

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir otelin yetkilileri, sezonun ilk yabancı müşterileri için düzenledikleri törende turistlere karanfil verdi ve çeşitli ikramlarda bulundu.

26.04.2015 15:16  Güncelleme: 18:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'da bir otelde sezonun ilk müşterileri için karşılama töreni düzenlendi. Hollanda ve Belçika'dan gelen 55 turist, havalimanından otobüslerle ilçenin İçmeler mevkisinde faaliyet gösteren 4 yıldızlı bir otele ulaştırıldı.Burada bekleyen otelin personel ve yetkilileri, sezonun ilk müşterilerine karanfil verdi ve ikramlarda bulundu. Otelin operasyon müdürü İbrahim Tarım, gazetecilere yaptığı açıklamada, üç acentenin getirdiği sezonun ilk 55 misafirini ağırladıklarını belirtti.

Otellerinin 18 yıldır sezon başında karşılama töreni düzenlediklerini anlatan Tarım, "Daha önce davul ve zurnayla da karşılamıştık. Personelimiz ile oteli kendi evimiz gibi görüyoruz. Misafirlerimiz evimize gelmiş gibi hissediyoruz ve onları güler yüzle karşılamaya çalışıyoruz" dedi.

İlçeye Hollanda'dan gelen Mallee Rosemary ise karşılamadan çok etkilendiğini ve çok hoşuna gittiğini dile getirerek, "Böyle bir karşılama hiç beklemiyordum. Bodrum'a daha önce bir kez daha gelmiştim" diye konuştu.Belçika'dan gelen Filip Dumortier de "Bizim için çok güzel bir sürpriz oldu. Beklediğimiz bir şey değildi. Türkiye'ye ilk kez geliyorum ve çok mutlu oldum" ifadesini kullandı.

İlk Yabancı Misafirlerini Karanfillerle Karşıladılar
Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat İlk Yabancı Misafirlerini Karanfillerle Karşıladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement