İlkadım'a Yeni Hizmet Binası ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu - Son Dakika
Yerel

İlkadım'a Yeni Hizmet Binası ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu

İlkadım\'a Yeni Hizmet Binası ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yeni hizmet binasının Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanına yapılacağını, ayrıca ilçeye yarı olimpik yüzme havuzu kazandıracaklarını söyledi.

10.06.2014 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yeni hizmet binasının Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanına yapılacağını, ayrıca ilçeye yarı olimpik yüzme havuzu kazandıracaklarını söyledi.

İlkadım ilçesi Kadifekale Mahallesi'ndeki kahvaltı programında mahalleli ile buluşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, vatandaşın istek ve önerilerini dinledi. Vatandaşların isteklerini bire bir dinleyen ve yanıtlayan Başkan Erdoğan Tok, halkla bir bütün olarak öneri ve isteklerini dinlemek amacıyla kahvaltı programlarına başladıklarını söyledi. Tok, "İlk kahvaltı programımızı Kadifekale Mahallemizden başlatmış bulunmaktayız. Seçimin üzerinden üç ay geçmesine rağmen hala belediyemize hayırlı olsun ziyaretlerine gelen vatandaşlarımız var. Bizler belediyeye gelemeyen teyzelerimizin, dedelerimizin, amcalarımızın yanlarına gidelim halini hatırını soralım diyerek, bu sebepten ötürü mahalle kahvaltılarımızı başlattık. Şimdi hedefimiz her mahallede halkımızla beraber bütünleşmek dertlerini dinlemek. Halkımızın bire bir bizlere ulaşmak maksadıyla bu programlarımızı gerçekleştiriyoruz" dedi.

HİZMET BİNASI VE YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU

Samsun'un modern ve rahat yaşamına yakışan akıllı belediyeciliğin örneği olacak olan bir hizmet binasının kısa sürede ilçeye kazandırılacağını belirten Başkan Tok, "Hizmetlerimiz gümbür gümbür geliyor. Ankara'da yaptığımız görüşmeler neticesinde inşallah yeni hizmet binasını eski havaalanı olarak bilinen, Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanında bulunan alana yapacağız. Akıllı belediyecilik noktasında büyük bir adım olacak olan binamızda vatandaşlarımız kapı kapı imza için gezmeden 'Elektronik Belge Yönetim' sistemi ile işlerini hem daha kısa sürede hem de daha pratik bir şekilde halledebilecek. İlkadım Belediyesi olarak Samsun'a yakışan Samsun'un modernliğine yakışan bir hizmet binası olacak. Projelerimiz hız kesmeden devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan sözünü aldık İlkadım ilçemize yarı olimpik yüzme havuzu yapımı kısa bir zaman içinde başlayacak" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlkadım'a Yeni Hizmet Binası ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement