İlkadım Belediye Başkanı Tok Açıklaması - Son Dakika
Yerel

İlkadım Belediye Başkanı Tok Açıklaması

"Bazı siyasi çevreler 'belediyenin zorunlu tasarruf uygulamasını' işçi çıkarma gibi göstermeye çalışıyor.

04.01.2015 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Bazı siyasi çevreler 'belediyenin zorunlu tasarruf uygulamasını' işçi çıkarma gibi göstermeye çalışıyor. Bu İlkadımlı'ya ihanet olur. Halkın parasını saçmamızı kimse bizden beklemesin" dedi.

Tok, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, geçmiş döneme ait ihtiyaç fazlası hizmet alımını 2'ye düşürerek sözleşmesi devam edenlerle çalıştıklarını söyledi.

Yeni yılda yeni personel alımı yapmadıklarını, sözleşmesi devam edenlerle yola devam ettiklerini hatırlatan Tok, "Bazı çevreler siyasi rant elde etmek için farazi ve afaki söylemler geliştirmektedir. İhtiyaç fazlası gördüğümüz hizmet alımı sözleşmelerini yenilemedik. Bunu yaparken siyasi bir ayrım yapmadık. Sadece gereksiz gördüğümüz hizmet alımlarıyla sözleşme yenilemedik. Bunu yaparken insanların düşüncesine bakmadık. Şu anda belediyemizde sözleşmesi devam edenler arasında bir önceki dönemde hizmet alımı ile görev alan yüzlerce kişi var. Partizancılık yapmıyoruz. Çalışanların siyasi düşüncelerinden dolayı kimseyi yargılamıyoruz" diye konuştu.

Hizmet üretme adına yaptıkları tasarrufu farklı siyasi noktalara çekmek isteyenlerin olduğuna işaret eden Tok, "Buna işçi çıkarma denilemez. Biz bünyemizdeki çalışanlarımıza daha da fazla iş yükledik. Herkes öz veriyle çalışacak ve İlkadımlı hizmet alacak. Bazı siyasi çevreler 'belediyenin zorunlu tasarruf uygulamasını' işçi çıkarma gibi göstermeye çalışıyor. Bu İlkadımlı'ya ihanet olur. Halkın parasını saçmamızı kimse bizden beklemesin" şeklinde konuştu. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İlkadım Belediye Başkanı Tok Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement