İlkadım Belediye Başkanı Tok Açıklaması - Son Dakika
Yerel

İlkadım Belediye Başkanı Tok Açıklaması

İlkadım Belediye Başkanı Edoğan Tok, "Halkımızın rızası doğrultusunda yerinde dönüşüm çalışmalarına başlayacağız" dedi.

29.06.2015 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlkadım Belediye Başkanı Edoğan Tok, "Halkımızın rızası doğrultusunda yerinde dönüşüm çalışmalarına başlayacağız" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ile İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kökçüoğlu ve Unkapanı mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.

Vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Tok, yerinde dönüşüm çalışmalarının İlkadım ilçesinin çehresini önemli ölçüde değiştireceğini söyledi.

Hastane ve Kökçüoğlu mahallesindeki vatandaşların en çok merak ettiği konuların başında "Yerinde Dönüşüm" geldiğine işaret eden Tok, "Kökçüoğlu Mahallesi'nin sorunlarını bilen bir kardeşiniz olarak 2004-2009 yılları arası belediye başkanlığım döneminde Kökçüoğlu ve Hastanebaşı mahallelerimiz için bir kentsel dönüşüm çalışması başlattık. O zaman bu mahallelerimizin inşaat emsal değerlerini çok yükselttik. Halkımız, bizi tekrar bu göreve getirdiği gün bu mahallelerimizin imar durumu ile ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Arzumuz kentsel dönüşümü yerinde dönüşüm olarak gerçekleştirmek" diye konuştu.

Hastane ve Kökçüoğlu mahallerinde bu dönüşümü gerçekleştirme oranının oldukça yüksek olduğuna dikkati çeken Tok, "Gördüğüm kadarıyla artık halkımız bunu bekliyor. Bizler vatandaşlarımızı mağdur etmeden bir çalışma yapacağız. Çünkü inşaat haklarını çok yükselttik. 1.40 emsali, 4 emsale yükselttik. Allah'ın izniyle  vatandaşlarımızı mağdur etmeden yerinde dönüşümü gerçekleştireceğiz. Bizler adaları oluşturduk ama halkımız istemez ise bizler zorla bir şey yapmayacağız. Razı olduğunuz an, bu dönüşümü gerçekleştireceğiz. Razı olma noktasında yüzde 80-90 oranını halkımızda görüyorum. Halkımızın rızası doğrultusunda yerinde dönüşüm çalışmalarına başlayacağız" şeklinde konuştu.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ise AK belediyeciliğin önemli projelere imza attığını söyledi.

İlkadım Belediyesi'nin sosyal belediyeciliğin en iyi örneklerinden birini sergilediğine işaret eden Köktaş, vatandaşlarla sohbet etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İlkadım Belediye Başkanı Tok Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement