İlkadım Belediye Başkanı Tok Açıklaması - Son Dakika
Yerel

İlkadım Belediye Başkanı Tok Açıklaması

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Kuyumcular arastası İlkadım ilçemiz için Samsun'umuz için önemli bir alışveriş noktasıdır" dedi.

07.07.2015 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  "Kuyumcular arastası İlkadım ilçemiz için Samsun'umuz için önemli bir alışveriş noktasıdır" dedi.

Tok, belediyenin Kuyumçular Çarşısı'ndaki kaldırım çalışmalarını inceledi.

Esnafla sohbet eden Tok, "İlkadım'da Prestijli Sokaklar" projesinin startını Kuyumcular Çarşısı'ndan verildiğini söyledi.

Kuyumcular Çarşısı'nın Samsun'un önemli bir alışveriş noktası olduğunu belirten Tok, "Bu önemli merkezin altyapı çalışmaları Büyükşehir Belediyemiz tarafından tamamlandı. Bizler de yol yapımı ve düzenleme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Bu merkezi prestijli bir alan haline getiriyoruz. İlk etap olarak granit taşı ile yol düzenleme çalışmasını tamamladık. İkinci etap olarak da esnaflarımızın dükkanlarının cephe çalışmaları ile beraber burası açık bir alışveriş merkezi haline gelecek. Daha sonra Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan Saathane projesi ile bütünleştiği zaman tam bir merkez olacak" diye konuştu.

Tok, yapılan çalışmaların esnaf tarafından memnuniyetle karşılanmasının kendisini sevindirdiğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İlkadım Belediye Başkanı Tok Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement