İlkadım Belediye Hizmet Binasının Temeli Mayıs 2016'da Atılacak - Son Dakika
Yerel

İlkadım Belediye Hizmet Binasının Temeli Mayıs 2016'da Atılacak

İlkadım Belediye Hizmet Binasının Temeli Mayıs 2016\'da Atılacak

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanındaki 20 dönümlük alana yapılacak belediye hizmet binasının temelinin 2016 Mayıs ayında atılacağını ve projenin 2 yıl sonra biteceğini açıkladı.

04.11.2015 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanındaki 20 dönümlük alana yapılacak belediye hizmet binasının temelinin 2016 Mayıs ayında atılacağını ve projenin 2 yıl sonra biteceğini açıkladı.

İlkadım Belediyesi Meclisi Kasım ayı ikinci oturumu İlkadım Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşti. Toplantıda komisyonlara sevk edilen gündem maddesinden bir tanesi belediye meclis üyelerinin de yüzünü güldürdü. Tüm İlkadım ilçesini yakından ilgilendiren madde ise Başkan Tok tarafından hayata geçirilecek olan yeni belediye hizmet binası projesinin kredi maddesi idi. 1 Kasım seçim sonrası bir müjde daha veren Başkan Tok, acil ihtiyaç olan yeni belediye hizmet binası için düğmeye bastı.

"SÖZLERİMİZİ TUTUYORUZ"

İlkadım ilçesinin yapılacak olan yeni hizmet binası ile birlikte ikinci meydanına kavuşacağını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren birinci icraatımız yeni belediye hizmet binası projesi idi. Sürdürdüğümüz yoğun çalışmalar sonrasında bu projemizde sona geldik ve başlaması için bugün düğmeye bastık ve proje ihalesine çıktık. Yapacağımız belediye hizmet binamızda vatandaşlarımızı iki bina arasında git gel yapmaktan kurtarmış olacağız. Bu büyük projemiz Eğitim ve Araştırma Hastanesi yolu üzerinde bulunan TOKİ binaları yanındaki alanda hayat bulacak. 20 dönümlük araziye sahip arazinin 11 dönümü belediye hizmet binası geri kalan alanlar ise meydan ve yeşil alan olacak. Belediye binamız hem yeni görünümüne kavuşacak hem de modern ve akıllı belediyecilik kapsamına sahip olacak. Projemizin içerisinde çocuk kreşi, spor alanları, otopark ve dinlenme noktaları bulunacak. Belediye binamızın içinde ayrıca de bin 200 kişinin ikamet ettiği Ulugazi TOKİ sakinlerinin de acil ihtiyacı olan cami ihtiyacını karşılamış oluyoruz" dedi.

2 YIL SONRA BİTECEK

Projenin 2016 yılı Mayıs ayında temel atma törenini yapılacağını ve 2 yıl içinde tamamlanacağını belirten Başkan Tok, "Bu konudaki çalışmalarımıza oldukça önem veriyoruz. Allah izin verirse Mayıs ayında İlkadım'a yakışır bir şekilde temel atma törenini gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Mayıs 2016'da başlatacağımız en büyük projelerimizden bir tanesi olan yeni hizmet binamızı 2 yıl içinde bitireceğiz. Söz verdiğimiz tüm hizmet projelerimizi tek tek hayata geçiriyoruz. Allah şimdiden attığımız bu büyük adımı hayırlı uğurlu etsin ilçemize hayırlı olsun" diye konuştu.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un konuşmasının ardından madde mecliste oylanarak oy çokluğu ile kabul edildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlkadım Belediye Hizmet Binasının Temeli Mayıs 2016'da Atılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement