İlkadım'da 4 Günde 2.5 Km'lik Asfalt Yol Yapıldı - Son Dakika
Yerel

İlkadım'da 4 Günde 2.5 Km'lik Asfalt Yol Yapıldı

İlkadım\'da 4 Günde 2.5 Km\'lik Asfalt Yol Yapıldı

Yaz ayının gelmesiyle asfalt sezonunun başladığını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, köy statüsünden mahalle statüsüne geçen 7 mahalleye 4 gün içerisinde 2.5 kilometrelik asfalt yol yaptıklarını söyledi.

11.06.2015 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaz ayının gelmesiyle asfalt sezonunun başladığını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, köy statüsünden mahalle statüsüne geçen 7 mahalleye 4 gün içerisinde 2.5 kilometrelik asfalt yol yaptıklarını söyledi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Çatkaya, Çandır, Çelikalan, Çanakçı, Gürgendağ, Ataköy, Ahullu Mahallerinde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Yaz ayının gelmesi ile birlikte asfalt çalışmalarına hız veren İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. 7 mahallede yapılan asfalt çalışmasıyla Çatkaya, Çandır, Çelikalan, Çanakçı, Gürgendağ, Ataköy, Ahullu Mahallerini şantiyeye çeviren İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün çalışmaları mahalle sakinlerinden büyük takdir topladı.

MAHALLE HALKI MEMNUN

Mahalle sakinleri ile yakından ilgilenmesinin yanı sıra mahalle sakinleriyle bol bol sohbet eden Başkan Tok, "Hizmeti götürmediğimiz yer kalmayacak" dedi. Çatkaya, Çandır, Çelikalan, Çanakçı, Gürgendağ, Ataköy, Ahullu Mahallerine toplamda 2,5 kilometrelik asfalt yol yaptıklarını ifade eden Başkan Erdoğan Tok, çalışmaların çok hızlı ve sağlıklı ilerlediğini belirtti. Vatandaşların yoğun ilgisi ve takdirini gördüklerini kaydeden Başkan Tok, "Amacımız yeni mahalle olan köylerimize şehir konforunu aratmamak. Şehir merkezinde neyse bu bölgelerde de aynısını gerçekleştirmek. Hizmetimizin gitmediği bir nokta kalmayacak. Köy statüsünden mahalle statüsüne geçen köylerimiz artık şehir merkezi gibi oldu. Yollar sıcak asfalt ile yapıldı. Kaldırımları yeniden düzenlenerek tamamlandı. İlçemizin daha güzel ve yaşanılabilir bir kent olması için çalışmalarımız devam edecek. İlçemiz genelindeki asfalt yol ve kaldırım çalışmaları tamamlandıktan sonra bölgede ikamet eden vatandaşlarımız rahat bir nefes alacak" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlkadım'da 4 Günde 2.5 Km'lik Asfalt Yol Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement