İlkadım'dan Hizmet Atağı - Son Dakika
Yerel

İlkadım'dan Hizmet Atağı

İlkadım\'dan Hizmet Atağı

İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçenin dört bir yanında vatandaşın rahatlığı ve ferah yaşamı için gece-gündüz çalışıyor.

20.11.2015 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçenin dört bir yanında vatandaşın rahatlığı ve ferah yaşamı için gece-gündüz çalışıyor.

İlçede sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Her koldan İlkadım'ın çehresini değiştiriyoruz" dedi.

İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler İlkadım İlçesi sınırlarında kaldırım, parke taş satıh kaplama gibi çalışmaları hız kesmeden sürdürüyor. Yaşardoğu Mahallesi'nde devam eden kaldırım ve yol çalışmalarını yerinde inceleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, mahalle sakinlerinin ilgisi ile karşılandı. Tok, vatandaşların isteklerini ve önerilerini önemseyerek yerine getirdiklerini belirtti.

Yapılan çalışmalarla mahallelerde büyük değişikliklere imza atıldığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından ilçemizin her noktasında sürdürülen çalışmalarımız hız kesmeden yaz kış demeden devam ediyor. Yaşardoğu Mahallemizde sürdürülen kaldırım ve yol çalışmalarını yerinde inceleyerek mahalle sakinlerimizin isteklerini dinledik. Allah razı olsun hepsi yapılan çalışmalardan son derece memnun. Uzun yıllardır yapılamayan eski kaldırımları söküp yerine renkli beton kaldırımlarımızı inşa ettik. Bu çalışmalar mahallelerimizi hem temiz hem de oldukça düzenli gösteriyor. Vatandaşlarımız rahatlığa kavuşuyor. Bu çalışmalar sadece Yaşardoğu Mahallemizle sınırlı olmayarak program dahilinde tüm mahallelerimizde yaz kış demeden devam edecektir" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlkadım'dan Hizmet Atağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement