İlkadım'dan Rekor Bağış - Son Dakika
Güncel

İlkadım'dan Rekor Bağış

İlkadım\'dan Rekor Bağış

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için başlatılan, Cumhurbaşkanlığı aday bağış kampanyasına İlkadım'da 5 bin kişilik katılımla rekor bağış yapıldı.

05.08.2014 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için başlatılan, Cumhurbaşkanlığı aday bağış kampanyasına İlkadım'da 5 bin kişilik katılımla rekor bağış yapıldı.

Cumhurbaşkanlığı seçim süresince Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için başlatılan bağış kampanyasına İlkadım'da rakor bağış gerçekleşti. Bir kamu bankasının Saathane şubesinde yapılan bağış etkinliğine, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, AK Parti İlkadım Gençlik Kolları Başkanı Oktay Avcılar, AK Parti İlkadım Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. 5 bin kişinin katılım gösterdiği bağış programında renkli görüntüler ortaya çıktı.

"5 BİN KİŞİ BAĞIŞ YAPTI"

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için yapılan bağış kampanyasına 5 bin kişi ile rekor bağış yapıldığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı seçimlerine aday olarak gösterilen Cumhurbaşkanı adayımız Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için bugün 5 bin kişi ile rekor bağışa imza attık. Başkanlarımızdan partililerimize, minik kardeşlerimizden dedelerimize ninelerimize yediden yetmişe herkes milletin adamı, kendini hakka adamış insan, Recep Tayyip Erdoğan için bağışlarını gerçekleştirdi. Ülkemizin geleceği için aydınlık yarınlar için 10 Ağustos'ta tüm Türkiye'de olacağı gibi İlkadım ilçesinde de sandıklar patlayacak. 10 Ağustos'ta milletin adamı Cumhurbaşkanı olarak Türk halkına hizmet etmeye devam edecek. Ülkemizi daha ileri seviyelere getirebilmek için gece gündüz çalışan Cumhurbaşkanı adayımız Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için bağışlarımızı 5 bin kişilik rekor katılımla yaptık. Umarız attığımız bu adım diğer ilçelerimizin daha büyük bağışlar yapmasını sağlar" diye konuştu.

MİNİK HÜSEYİN BAYRAM HARÇLIKLARINI GÖNDERDİ

Ramazan bayramında topladığı harçlıklarını Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bağış hesabına yatırmak için Ziraat Bankası'na gelen 9 yaşındaki Hüseyin Birsal Güler adındaki çocuğun parasını yatırmak için minik gönüllüye yardımcı olan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Eminiz ki Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan bu görüntüyü görse göz yaşlarına hakim olamazdı. Küçük yaşta bayramda topladığı harçlıklarını Başbakan'ımızın destek hesabına yatıran bu minik kardeşimizi can gönülden kutluyorum" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İlkadım'dan Rekor Bağış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement