İlkadım'ın Dünya Şampiyonu - Son Dakika
Yerel

İlkadım'ın Dünya Şampiyonu

İlkadım\'ın Dünya Şampiyonu

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım Belediyesi sporcusu Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonu Hamide Yavuz’u elde ettiği başarıdan dolayı tebrik ederek çeyrek altınla ödüllendirdi.

07.09.2016 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım Belediyesi sporcusu Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonu Hamide Yavuz'u elde ettiği başarıdan dolayı tebrik ederek çeyrek altınla ödüllendirdi.

İrlanda'nın başkenti Dublin'de yapılan Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası'nda Rus rakibi Magomedova Aıata ila yaptığı final müsabakasını net bir skor ile kazanarak Dünya Şampiyonluğu elde eden İlkadım Belediyesi Sporcusu Hamide Yavuz ve Antrenör Fatih Karagül'ü makamında ağırlayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, sporcu Hamide Yavuz'u ve Antrenör Fatih Karagül'ü elde edilen şampiyonluktan ötürü kutladı.

"GURURLANDIK"

Rus rakibini final maçında net bir skorla yenerek şampiyonluk elde eden İlkadım Belediyesi Sporcusu Hamide Yavuz'u kutlayarak çeyrek altınla ödüllendiren Başkan Erdoğan Tok, "İrlanda'nın Dublin kentinde düzenlenen Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası'nda ülkemize, şehrimize ve ilçemize şampiyonluk kazandıran Hamide kızımıza teşekkür ediyorum. Ülkemizi ve milletimizi başarısıyla ay yıldızlı bayrağımızı göndere çektiren sporcumuz Hamide Yavuz ile gurur duyduk. Milli takım antrenörümüz Fatih Karagül'e ve böyle yetenekli, disiplinli ve güzel ahlaklı bir kız evladı yetiştirdikleri için Yavuz ailesine de ayrı teşekkürlerimi iletiyorum" diye konuştu.

"SPORA VE SPORCUYA DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK"

Spora ve sporcuya olan desteklerinin devam edeceğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Belediye olarak spora önemli ve büyük destekler veren belediyeyiz. Spor, çocuk ve gençlerimiz için çok önemli. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımız için spor tesisleri ve alanları kazandırıyoruz. Geçen sene 3 aylık süre içerisinde uluslararası ve ulusal şampiyonalarda 55 tane madalya aldık. Bu çok önemli bir başarıdır. Şimdi de Hamide kızımızın Dünya çapında elde ettiği şampiyonlukla gururlandık" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlkadım'ın Dünya Şampiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement