İlkadımlı Bayanlara Gelir Kapısı - Son Dakika
Yerel

İlkadımlı Bayanlara Gelir Kapısı

İlkadımlı Bayanlara Gelir Kapısı

İlkadım Belediye Başkanı Tok, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Unkapanı Kültür Merkezinde faaliyetlerini sürdüren Kadın El Emeği Satış Merkezini ziyaret etti.

10.03.2015 13:52  Güncelleme: 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı Unkapanı Kültür Merkezi'nde faaliyetlerini sürdüren Kadın El Emeği Satış Merkezi'ni ziyaret etti.

Unkapanı Kültür Merkezi'nde bulunan Kadın El Emeği Satış Merkezi'nde bayanlarla sohbet eden Başkan Erdoğan Tok, ev hanımlarının ürettikleri ürünleri inceledi. Bayanların el emeklerinin satışa sunulduğu merkezi gezen Başkan Erdoğan Tok, Kadınlar Günü hediyesi olarak eşi Hatice Tok'a satın aldığı saten iğne oyası işlemeli masa örtüsü ile ev hanımlarına katkıda bulundu.

Kadınların el emeklerinin satışa sunulduğu merkezde bayanlarla bir araya gelen Başkan Erdoğan Tok, el emeklerinin kazanca dönüştürülerek ev ekonomisine katkı sağlanmasına yönelik bayanların ürünlerini satışa sunmalarının memnuniyet verici bir çalışma olduğunu ifade etti.

Kadınların sosyal yaşam içersinde aktif bir rol almasını önemsediklerini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Belediye olarak önem verdiğimiz kadın el emeği satış merkezimizde ev hanımlarının ürettikleri ürünlerini satışa sunarak gelir elde etmesi emeğin karşılığını bulmasıdır. Belediye olarak kadın istihdamı olarak değerlendirdiğimiz kadın el emeği satış merkezlerimizin sayısını çoğaltarak birçok ev hanımına yeni gelir kapıları açmak istiyoruz" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlkadımlı Bayanlara Gelir Kapısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ABDÜLMÜPTTALİP EBUSUFYANOĞLU: TOK KADINLARLA İLGİLENMEYİ VE REKLAM YAPMAYI ÇOK SEVİYOR ÜSTELİK TV PROGRAMLARINDA 2 KELİMEYİ YANYANA GETİRMEYİ BECERMEZKEN PİYON OLARAK BAŞKAN OLMAYA DEVAM EDİYOR. 1 0 Yanıtla
  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement