İlker Başbuğ "Aziz Yıldırım'a Verdiğiniz Oy, Aynı Zamanda Fenerbahçe'ye Yapılan Haksızlıklara,... - Son Dakika
Güncel

İlker Başbuğ "Aziz Yıldırım'a Verdiğiniz Oy, Aynı Zamanda Fenerbahçe'ye Yapılan Haksızlıklara,...

Hakan TARHAN,İstanbul-DHA Fenerbahçe kongre üyesi olan ve Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen seçimli olağan genel kurulunda oy kullanan Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ, Aziz Yıldırım'a verilen oyların, aynı zamanda Fenerbahçe'ye yapılan haksızlıklara, kumpaslara karşı bir isyanın göstergesi olduğunu söyledi.

31.05.2015 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakan TARHAN,İstanbul-DHA

Fenerbahçe kongre üyesi olan ve Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen seçimli olağan genel kurulunda oy kullanan Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ, Aziz Yıldırım'a verilen oyların, aynı zamanda Fenerbahçe'ye yapılan haksızlıklara, kumpaslara karşı bir isyanın göstergesi olduğunu söyledi.

Fenerbahçe Kulübü'nde bugün yapılan başkanlık seçiminin özel bir anlamı olduğunu ve ilk defa oy kullandığını belirten Başbuğ, Hayatımda ilk defa Fenerbahçe Kulübü'nün seçiminde oy kullandım. Fenerbahçe Kulübü'ne uzun yıllardır hizmet veren Aziz Yıldırım'a verdiğiniz oy, aynı zamanda Fenerbahçe'ye yapılan haksızlıklara, kumpaslara karşı bir isyanın ifadesidir. Aynı zamanda Fenerbahçe Kulübü'ne karşı sürülmek istenen lekeye karşı isyandır. Fenerbahçe Kulübü'nün bu süreçten alnı açık bir şekilde çıkacağına inanıyorum. Bu seçimin gerçekten Fenerbahçe Kulübü'nün tarihinde çok önemli bir dönüm noktası olduğunu söylüyorum. Artık yeter! Fenerbahçe üzerinden elinizi çekiniz. Bu yüce kulüp bu yapılanları hak etmedi ifadelerini kullandı.

Takımın otobüsüne Çaykur Rizespor maçı dönüşü yapılan silahlı saldırı organize yapılan bir iş

Fenerbahçe'nin futbol takımına yapılan silahlı saldırı ve takımın sezon değerlendirmesini de yapan Başbuğ, Takımın otobüsüne Çaykur Rizespor maçı dönüşü yapılan silahlı saldırı organize yapılan bir iş. Sonra ne oldu Bu olay unutuldu mu Bence, bu olay bir iki kişinin yaptığı bir olay değil. Organize bir olay. Türk futboluna vurulan bir leke. Bu lekenin temizlenmesi lazım. Kimler yaptı bunu, neden yaptı Bu olayın futbolcuların üzerinde etkisi oldu, belki alınan sonuçta bu da etkili oldu. Bu sene alınan derecenin önemi yok. Bu olayın üzerinde durulmaması çok önemli bir olay. Bu konuyu canlı tutalım. Gerçeklerin mutlaka ortaya çıkartılmasını istiyorum şeklinde konuştu.

Bu arada bir önceki Fenerbahçe Kongresi'nde başkan adayı olan Mehmet Ali Aydınlar'da kongreye gelerek oyunu kullandı. Aydınlar oy verme işleminin ardından Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük ile kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İlker Başbuğ 'Aziz Yıldırım'a Verdiğiniz Oy, Aynı Zamanda Fenerbahçe'ye Yapılan Haksızlıklara,... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Fahri taskiran: Aziz yildirim bitti demeden hiv bir sey bitmez fenerbahce denen bir cuhuriyet varsa ki tabii var o cumhuriyetin atasi aziz baba dir allah yar ve yardimcin olsun butun pislik ve kumpaslara karsi saygiya 0 0 Yanıtla

Advertisement