İlker Başbuğ: "Fetö'nün Arkasında Dış Güç Olmaması İşin Tabiatına Aykırı" - Son Dakika
Yaşam

İlker Başbuğ: "Fetö'nün Arkasında Dış Güç Olmaması İşin Tabiatına Aykırı"

İlker Başbuğ: "Fetö\'nün Arkasında Dış Güç Olmaması İşin Tabiatına Aykırı"

Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, Fetullahçı terör örgütünün arkasında dış güçler olduğunu belirten ve CIA'i işaret eden Başbuğ, "Olmaması işin tabiatına aykırı bir durum" dedi.

02.08.2016 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş


Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, Fetullahçı terör örgütünün arkasında dış güçler olduğunu belirten ve CIA'i işaret eden Başbuğ, "Olmaması işin tabiatına aykırı bir durum" dedi. CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge programında Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtlayan 26. Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, FETÖ’nün nasıl temizleneceği hususunda tedaviye yanlış başlandığını iddia etti ve durumun ‘kalp hastasına kanser tedavisi yapılması’ gibi olduğunu öne sürdü.

Kaynak: Milliyet.com.tr

Son Dakika Yaşam İlker Başbuğ: 'Fetö'nün Arkasında Dış Güç Olmaması İşin Tabiatına Aykırı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu
    20:43 Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu

    Sinop'ta tedavi edildikten sonra doğaya salınan yılan kartalı, kadının üzerine hamle yapınca paniğe neden oldu. O anlar kameraya yansıdı. Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan tarafından doğaya bırakılan kartal, genç kadının üzerine hareket etti. Kadın panikle kaçarken çanta ile kendisini korumaya çalıştı. O anlar saniye saniye kameralara yansırken, kartal ise daha sonra ormana doğru uçtu.

  • Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada
    20:38 Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada

    Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracı, yokuş aşağı indiği sırada önce istinat duvarına, sonra da park halindeki araçlara çarptı. Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Servis şoförü ve öğrencilerden bazıları hafif yaralandı.


Advertisement