İlker Meral'in Notu Belli Oldu - Son Dakika
Spor

İlker Meral'in Notu Belli Oldu

İlker Meral\'in Notu Belli Oldu

Fenerbahçe - Çaykur Rize maçında tartışmalı kararlara imza atarak özellikle sarı-lacivertli camiayı ayağa kaldıran hakem İlker Meral'e kötü not geldi.

10.11.2014 11:37  Güncelleme: 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe- Çaykur Rize maçına, sarı-lacivertli teknik adam İsmail Kartal'ın hakem İlker Meral'e verdiği tepki damga vurdu. Emenike'nin 58'de düşürüldüğü pozisyona Meral'in 'devam' demesi Kartal'ı çileden çıkarmıştı. O tepkinin ardından Meral'i yanına çağıran Kartal, pozisyonla ilgili "Hocam yüzde 100 penaltı. Tribünün en uzağındaki adam bile gördü. Sen nasıl görmüyorsun? Yazık değil mi?" diye sordu. Meral'den 'Görmedim' yanıtını alan Kartal, "Sana söyleyecek başka sözüm yok. TV'de tekrarını izleyince ne yaptığını görürsün" sözleriyle Meral'in yanından ayrıldı.

İNSAN DAYANAMIYOR

Kartal, maç sonunda da sessiz ama öfkeliydi. 3 net penaltılarının verilmediğini ifade eden Kartal, "Emenike'nin pozisyonu hiçbir tartışma götürmez. Hani biraz belirsiz bir pozisyon olsa 'tamam' diyeceğim. Ama açık ve net bir kontrolsüz giriş var. Ve karar 'devam'... Hepiniz benim tepkimi soruyorsunuz, haksız mıyım? İnsan bir yerden sonra dayanamıyor" ifadelerini kullandı.

DEVRE ARASINDA NELER YAŞANDI?

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Rize maçının devre arasında umutsuzluğa kapılan takımı sözleriyle ayağa kaldırdı. İçeri giren oyuncular, pozisyonları gole çevirememekten yakınırken umutsuz bir tavır içindeydi. Kartal, bu havayı dağıtmak için devreye girdi ve şu konuşmayı yaptı: "Evet, haksızlığa uğradık. Evet, şanssızlıklar üst üste geliyor. Evet, deniyoruz ama olmuyor. Bunları ben de görüyorum. Ama ne yapacağız? Çocuk gibi yakınmaya devam mı edeceğiz? Bırakacak mıyız bu mücadeleyi? Hayır beyler! Çıkacağız, gerekirse tüm hakem kararlarını ve tüm şanssızlıkları da yeneceğiz. Oyun disiplininden kopmayın, biz bu maçı alırız."

AĞIZ KAPATMALI ÖNLEM!

Hem İsmail Kartal hem de sarı lacivertli futbolcular saha içindeki bütün diyaloglarda ağızlarını elleriyle kapatıyorlar. F.Bahçeliler konuşmalarının dudak okuma yöntemi ile deşifre olmasını istemiyor.

7.9 PUAN ALDI

Fenerbahçe- Çaykur Rize maçında tartışmalı kararlara imza atarak özellikle sarı-lacivertli camiayı ayağa kaldıran hakem İlker Meral'e, kötü not geldi. Karşılaşmanın gözlemcisi Engin Kurt'un hazırladığı rapora göre Meral'e 7.9 puan verildi. Tecrübeli hakemin aldığı bu puan sonrası 3 hafta dinlendirileceği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor İlker Meral'in Notu Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • diyarbakır: fb nin ölüsü bu lige yeter 37 21 Yanıtla
  • yılmaz: fenerbahçeyi rahat bıraksalar türk sporu zirve yapar başarılı olanlarında önü kesiliyor malasef 32 17 Yanıtla
  • adnan: bütün engellemelere rağmen şampiyon olacağız 29 18 Yanıtla
  • halil: demekki fbde haksızlığa uğruyor çamur atarken birkez daha düşünün üzerinizdeki pisliği bize bulaştırmayın 24 16 Yanıtla
  • mehmet han: fenerbahçeyi ALLAH tan başka hiçbir kuvvet durduramaz dördüncü yıldızı takacağız inşallah 17 11 Yanıtla
  • Ã?Â?anlÃ?± kentli: Bu adamı değil3 hafta dinlendirmek. İyi bir göz doktoruna götürüp ardından emekli etmek lazım. 24 4 Yanıtla
  • ahmet uzun: ilker meral sükretsin fener yenilmedi (yinede suan aziz yildirimin hakem odasina girip girmedigi belli degil)ORALAERDA OLAN BITENDEN KIMSENIN HABERI YOK. Bayram meral hakem odasin da basilmadiysa bunota sükretsin. BIRDE FENER YENILSEYDI OZAMAN BEAram meralin vay haline , hem biton küfür hemde belki hakemligi birakabilirdi birakmasada bu sezon bi daha mac almasi imkansizdi yinede mac alabilecek mi süpheli. 10 10 Yanıtla
  • Dersimli: derbide dembayı kucaklayıp yere indiren futbolcunuz hakkında da konuşsaydınız belki adam olduğunuz anlaşılırdı ama görüyoruz ki ahlakınız anca kendinize kadar. . . 7 8 Yanıtla
    lodos: Demba ba nın mehmet topalın boynundan sarılıp çekerek faul yaptığı pozisyondan bahsediyosun heralde. . . 1 3
  • rize: ben altıdan fazla vermem oda beş buçuktan 11 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement