İlköğretim Haftası - Son Dakika
Yerel

İlköğretim Haftası

İlköğretim Haftası

Sivas Belediye Başkanı Aydın, mesaj yayımladı.

15.09.2014 13:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, İlköğretim Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Aydın, mesajında, 2014-2015 eğitim-öğretim yılına huzur ve güven içerisinde girmenin mutluluğunun yaşandığını belirtti.

İnsan hayatında aileden sonra en önemli basamağın okul olduğunu vurgulayan Aydın, "Okul, bireyleri hayata hazırlayan, gelişme çabalarını başarıya ulaştıran, eğitim imkanlarını sistemli bir şekilde sunan ve geleceğe ilişkin hedeflerimize ulaştıracak bir eğitim yuvasıdır. Hayatımızın önemli aşamalarından biri olan eğitim-öğretim döneminde göstereceğimiz başarı, birer yetişkin olarak yaşayacağımız hayatın temeli ve teminatı niteliğinde olacaktır" ifadelerini kullandı.

Öğrencilerin geleceğin teminatı olduğunu ve çok çalışmaları gerektiğini belirten Aydın, şunları kaydetti:

"Önümüzdeki yüzyılın bilim adamları, yöneticileri, öğretmenleri, doktorları sizler olacaksınız. Bu yüzden çağın teknolojik gelişmelerinden mutlaka yararlanmalı, kendinizi iyi yetiştirmeli, başka bir deyişle çağı yakalamalısınız. Bizler de bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Okuyan, araştıran, sorgulayan, sonuç alabilen, ülkesini, bayrağını, tarihini seven birer insan olarak yetişmeniz en büyük amacımızdır."

Sami Aydın, yeni eğitim-öğretim yılının öğrencilere, öğretmenlere ve ailelere hayırlı olması temennisinde bulundu. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İlköğretim Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement