İlköğretim Haftası - Son Dakika
Yerel

İlköğretim Haftası

İlköğretim Haftası

Görele’de İlköğretim Haftası düzenlenen etkinlikle kutlandı.

15.09.2014 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görele'de İlköğretim Haftası düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na Görele Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk sunulmasıyla başlayan programda, saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Program, daha sonra Mehmet Gürel İlk ve Ortaokulu'nda devam etti.

Burada bir konuşma yapan Görele Milli Eğitim Müdürü Şenel Dede, öğrencilere iyi bir birey olması için yol gösterilmesi, onlara değer verilmesi, yetiştirilmelerine rehberlik yapılması gerektiğini söyledi.

Konuşmasında öğretmenler ve öğrencilere seslenen Dede, şunları kaydetti:

"Başöğretmen Atatürk'ün 'Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır' diye hitap ettiği değerli öğretmenlerimiz, geleceğimizi emanet edeceğimiz öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek için hepinizin büyük bir özveride bulunarak çalıştığınızı çok iyi biliyoruz. Karşılaştığınız zorluklardan hiçbir zaman yılmayınız. Gençlerimizi yetiştirirken onlara insan sevgisini, kardeşliği, hoşgörüyü mutlaka öğretiniz. Kendine ve topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerini sağlayın. Sevgili öğrenciler, geleceğimizin teminatı sizlersiniz. Hızla değişen dünya şartlarına ayak uydurabilmeniz için kendinizi geliştirin, Çağın gerisinde kalmayın. Bunun için çok çalışarak gerekli bilgi ve donanıma sahip olun."

Program, okunan şiirlerin, okula yeni başlayan öğrencilere çiçek verilmesinin ve oynanan halk oyunlarının ardından sona erdi.

Programa, Kaymakam Ünal Kılıçarslan, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, İlçe Emniyet Müdürü Nazım Şahin, siyasi parti temsilcileri,  daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. - Giresun

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement