İlköğretim Haftası - Son Dakika
Güncel

İlköğretim Haftası

İlköğretim Haftası

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, İlköğretim Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

18.09.2016 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, İlköğretim Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Köşger, mesajında, geleceğe emin adımlarla ilerlemek ve muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak için birinci şartın eğitim olduğunu belirtti.

Eğitimine önem veren toplumların, daima diğer toplumlardan daha ileride olduğunu ve daha müreffeh yaşadığına işaret eden Köşger, "Dolayısıyla çocuklarımızın ve gençlerimizin en güzel şekilde yetiştirilmesi hepimizin ortak hedefi olmalıdır. Bu noktada idareci olarak, anne-baba olarak, öğretmen olarak hepimiz elimizden gelen gayreti göstermeliyiz. İdareci, öğretmen, veli ve öğrenci koordinasyonunu sağladığımız zaman hedefimize emin adımlarla ilerlemiş olacağız" ifadelerine yer verdi.

Köşger, kalitesiz kumaşın üzerine vurulacak her yamanın anlamsız olacağını, birey için en kaliteli kumaşın milli ve manevi değerlere sahip olmak olduğunu da dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Bir birey bu kumaşa sahip değil ise öğretmen olduğu zaman iyi bir öğretmen olamaz, iyi bir hakim olamaz, iyi bir doktor olamaz, ancak milli ve manevi değerlere sahip bir birey, meslek sahibi olduğu zaman, iyi bir öğretmen, iyi bir polis, iyi bir avukat olacaktır. Bunun elim örneklerini maalesef 15 Temmuz gecesi acı bir şekilde yaşamış bulunmaktayız. Bunun için siz değerli öğretmenlerimizden bu konuya ehemmiyet göstermelerini temenni ediyorum."

Selim Köşger, 2016-2017 eğitim öğretim yılının verimli geçmesi temennisinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İlköğretim Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.

  • Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı
    22:01 Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bir sürücü, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek drift attığı için 50 bin 541 TL ceza kesildi. Polis, sürücünün ehliyetsiz, aracın sigortasız ve muayenesiz olduğunu belirledi. Araç 2 ay trafikten men edildi.

  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Kayserispor, yarın oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmayan Kayserispor, maç saatini beklemeye başladı.


Advertisement