İlköğretim Haftası - Son Dakika
Güncel

İlköğretim Haftası

İlköğretim Haftası

Gümüşhacıköy ilçesinde, İlköğretim Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.

22.09.2016 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhacıköy ilçesinde, İlköğretim Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.

Gümüş İlkokulu'nda düzenlenen tören, İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Turgut, yaptığı konuşmada, yeni eğitim-öğretim yılına başlamanın coşkusunu yaşadıklarını belirtti.

Gümüşhacıköy'de 2016-2017 eğitim öğretim yılına, toplamda 3 bin 253 öğrenci ve 310 öğretmenle başladıkları ifade eden Turgut, şunları kaydetti:

"Ülkemiz 15 Temmuz 2016'da hain bir kalkışmaya şahit oldu. FETÖ/PDY terör örgütü tarafından gerçekleştirilen bu hain kalkışma Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde aziz milletimizin direnişiyle bertaraf edildi. O gece bütün dünya, bir milletin yurduna nasıl sahip çıktığına bir kere daha şahit oldu. İşte çocuklarımızda bu ihaneti hatırlasınlar o gece onurlu ve dik duruşları ile bir kere daha tarih yazan bu asil milletin fertleri olduklarını idrak etsinler diye yeni eğitim öğretim yılının ilk dersinde '15 Temmuz Darbe Girişimi' konusunu işledik."

Program, şiirlerin okunması ve tiyatro gösterileri ile sona erdi. Törene, Kaymakam Hüseyin Tekin, Belediye Başkanı Zehra Özyol, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Etkinlikler kapsamında, bir grup öğrenci ve öğretmen, Kaymakam Hüseyin Tekin, İlçe Jandarma Komutanı Aziz Bektaş Kaymak ve Belediye Başkanı Zehra Özyol'u makamında ziyaret etti.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement