İlköğretim Okulunda Hizmetliden Taciz İddiası - Son Dakika
Güncel

İlköğretim Okulunda Hizmetliden Taciz İddiası

İlköğretim Okulunda Hizmetliden Taciz İddiası

Haber-Kamera: Birkan YILDIZ - İSTANBUL DHASultangazi'de bir ilköğretim okulunda okuyan 13 yaşındaki kız öğrencinin ailesi, çocuklarının hizmetlinin tacizine uğradığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

15.04.2016 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera: Birkan YILDIZ - İSTANBUL DHA

Sultangazi'de bir ilköğretim okulunda okuyan 13 yaşındaki kız öğrencinin ailesi, çocuklarının hizmetlinin tacizine uğradığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

"ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ"

Ailenin iddiasına göre; 7'nci sınıfta okuyan kızları, okulun hizmetlisi K.E.'nin birden fazla fiziki ve sözlü tacizine uğradı. Psikoloji bozulan kızlarının olayı ağlayarak anlattığını belirten aile, K.E.'nin kızlarını olayı anlatması durumunda ölümle tehdit ettiğini de öne sürdü.

Aile, K.E.'yi hem okul yönetimine şikayet etti, hem de savcılığa suç duyurusunda bulundu. Aile, şikayet dilekçesinde, kızlarının arkadaşlarının da tacize uğradığını söylediğini belirtti. Şikayet dilekçesinde okulda tacize uğradığı öne sürülen öğrenci sayısının da 10-15 arası olduğu iddia edildi.

OKULDAN UZAKLAŞTIRILDI

Önceki gün yapılan şikayetin ardından okul yönetimi K. E. hakkında idari soruşturma başlatarak görevinden uzaklaştırıldı. Savcı ise şikayet edilen K.E.'nin ifadesinin alınması için adliyeye getirilmesi istedi. Savcı, kız öğrencinin çocuk izleme merkezinde ifadesinin alınmasını da talep etti. Savcı ayrıca bu ifade doğrultusunda tacize uğrayan başka öğrenciler olup olmadığının belirlenmesini istedi. Polisin ise henüz şüpheliye ulaşamadığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İlköğretim Okulunda Hizmetliden Taciz İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement