İlkokul Öğrencisinden Anlamlı Çalışma - Son Dakika
Yerel

İlkokul Öğrencisinden Anlamlı Çalışma

İlkokul Öğrencisinden Anlamlı Çalışma

Arifiye Bekir Sıtkı Durgun İlkokulu 2/E Sınıfı Öğrencisi Baha Yılmazkaya engelli vatandaşlar için mavi kapak toplayarak büyük bir duyarlılık örneği gösterdi.

12.03.2014 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arifiye Bekir Sıtkı Durgun İlkokulu 2/E Sınıfı Öğrencisi Baha Yılmazkaya engelli vatandaşlar için mavi kapak toplayarak büyük bir duyarlılık örneği gösterdi. Boş zamanlarında dedesi ile beraber mavi kapak toplayan Yılmazkaya, topladığı çuval çuval kapakları okuluna getiriyor.

Baha Yılmazkaya engelli vatandaşların rahat etmesi için bu sosyal duyarlılığı gösterdiğini söyledi. Kendini onların yerine koyduğunu söyleyen minik öğrenci, sokakta koşup oynayamayan engelli arkadaşlarına yardım etmek için mavi kapakları toplamaya devam edeceğini ifade etti.

2/E sınıf öğretmeni Güler Karakuş bu anlamlı davranışı sergileyen öğrencisiyle gurur duyduğunu belirterek bu duyarlılığının herkese örnek olmasını temenni ettiğini söyledi. Okul Müdürü Ali Kurt da öğrencisinin minik yüreğindeki güzelliğinden dolayı kutladığını ve tüm öğrencilerinin, Baha Yılmazkaya'nın izinden gitmeleri gerektiğini söyledi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlkokul Öğrencisinden Anlamlı Çalışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement