İlkokul Önünde Silahlı Saldırı Dehşeti - Son Dakika
3.Sayfa

İlkokul Önünde Silahlı Saldırı Dehşeti

İlkokul Önünde Silahlı Saldırı Dehşeti

İstanbul'da ilköğretim okulu öğrencilerini taşıyan servisin sürücüsü, öğrencileri indirdikten dakikalar sonra, daha okulun önünden ayrılmadan silahlı saldırıya uğradı.

22.09.2016 10:46  Güncelleme: 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ümraniye'de bir ilköğretim okulu önünde servis sürücüsü silahlı saldırıya uğradı. Bacağından yaralanan sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı. Okul önünde büyük korku ve panik yaşandı. Görgü tanıkları olayın iki rakip servis şirketi arasındaki anlaşmazlıktan kaynaklandığını iddia etti.

ÖĞRENCİLERİ İNDİRDİKTEN DAKİKALAR SONRA

Olay saat 08.00 sıralarında Site Mahallesi Şelala Caddesi üzerinde bulunan Bilge Soyak İlköğretim Okulu önünde meydana geldi. İddialara göre Atalay Ağrı isimli servis sürücüsü öğrencileri indirdikten sonra plakası alınamayan bir araçla gelen kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı.

BÜYÜK KORKU VE PANİK YAŞANDI

Silah sesini duyan öğrenci ve veliler büyük korku ve panik yaşarken okulun bahçesine kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini alarak sağlık ekiplerinin gelmesi beklendi.

BACAĞINDAN YARALANDI

Silahlı saldırı sonucu bacağından yaralanan Atalay Ağrı, ilk müdahalesi servis aracı içinde yapıldıktan sonra ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri çevrede güvenlik kamerası ve boş kovan çalışması yaparak kaçan kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

GÖRGÜ TANIKLARI: SERVİS ŞİRKETLERİ ARASINDAKİ ANLAŞMAZLIK

Görgü tanıkları ve polis olayın rakip servis şirketleri arasındaki anlaşmazlıktan kaynaklandığı iddia etti. Olay yeri inceleme ekipleri yerdeki 2 boş kovan üzerinde detaylı bir inceleme yaptı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa İlkokul Önünde Silahlı Saldırı Dehşeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Alibeyköy'de tramvay arızası trafikte uzun kuyruk oluşturdu
    16:00 Alibeyköy'de tramvay arızası trafikte uzun kuyruk oluşturdu

    T5 Alibeyköy-Eminönü tramvay hattında sabah meydana gelen arıza nedeniyle trafikte uzun kuyruk oluştu. Trafikte kalan bir sürücü ise o anları cep telefonu ile kayıt altına aldı. Alibeyköy Atatürk Caddesi üzerinde meydana gelen teknik arıza nedeniyle tramvay ve araçların ortak kullandığı yolda yoğun araç kuyrukları oluştu. Duruma tepki gösteren sürücü, bölgede sürekli arıza olması nedeniyle yoğun trafik yaşandığını belirtti.

  • Sarıyer'de Taksici Cinayeti: Yabancı Uyruklu Şahıs Tarafından Bıçaklanan Taksici Son Yolculuğuna Uğurlandı
    15:53 Sarıyer'de Taksici Cinayeti: Yabancı Uyruklu Şahıs Tarafından Bıçaklanan Taksici Son Yolculuğuna Uğurlandı

    Sarıyer'de aracına binen yabancı uyruklu şahıs tarafından 5 yerinden bıçaklandıktan sonra hayatını kaybeden taksici son yolculuğuna uğurlandı. Taksici için cenaze namazı kılındı ve Feriköy Mezarlığı'nda defnedildi. Olayın detayları ve taksicilerin güvenliği konusunda açıklamalar yapıldı.

  • Konya'da Zirai İlaçlama Yapan Kişi Zehirlenerek Hastanelik Oldu
    15:52 Konya'da Zirai İlaçlama Yapan Kişi Zehirlenerek Hastanelik Oldu

    Konya'nın Karapınar ilçesinde bir kişi, rüzgarlı havada tarlasında zirai ilaçlama yaparken zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan kişi, Karapınar Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Adıyaman'da otomobil ile motosiklet çarpışması: 1 yaralı
    15:45 Adıyaman'da otomobil ile motosiklet çarpışması: 1 yaralı

    Adıyaman'da Yeni Mahalle 3.Çevre Yolu Demokrasi Okulu yakınlarında meydana gelen kazada, Berkay B. idaresindeki motosiklet ile Gülsüm D. idaresindeki otomobil çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Berkay B. ağır yaralandı ve Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Edirne'de trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı
    15:45 Edirne'de trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

    Edirne'nin Keşan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı. Keşan istikametinde seyreden bir hafif ticari araç, arkadan gelen bir otomobilin çarpması sonucu şarampole uçarak takla attı. Kazada yaralananlar hastaneye kaldırıldı, ancak bir kişi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazaya karışan otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.


Advertisement