İlkokulların Fiziki Yeterliliği Masaya Yatırıldı - Son Dakika
Yerel

İlkokulların Fiziki Yeterliliği Masaya Yatırıldı

İlkokulların Fiziki Yeterliliği Masaya Yatırıldı

Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Kaymakamı Dr. Mustafa Özarslan, ilçedeki 23 ilkokul müdürü ve okul aile birliği başkanlarıyla ilkokulların fiziki yeterliliğiyle ilgili toplantı yaptı.

23.06.2016 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Kaymakamı Dr. Mustafa Özarslan, ilçedeki 23 ilkokul müdürü ve okul aile birliği başkanlarıyla ilkokulların fiziki yeterliliğiyle ilgili toplantı yaptı.

Kaymakam Dr. Özarslan başkanlığında yapılan toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Çelebiyılmaz, şube müdürleri, ilkokul müdürleri ve okul aile birliği başkanları katıldı. Toplantıda konuşan Özarslan, "Eğitim öğretim sona ermekle beraber 2016-2017 eğitim öğretim yılına hiç durmaksızın hazırlıklarımızı yapmalıyız. Yoğun kullanımından dolayı, fiziki mekanlarımız yorulmuştur. Bu nedenle özellikle Temmuz ve Ağustos aylarında müdürlerimiz ve okul aile birliği başkanlarımız, özellikle anaokullarını bitirip ilkokullarımızın 1. sınıfına gelen çocuklarımıza uygun fiziki ortamları hazırlamalıdırlar. Çocuklarımızın yeni okullarına uyumunu temin etmek amaçlı ve onların beklentilerine uygun derslikleri hazırlayacağız" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlkokulların Fiziki Yeterliliği Masaya Yatırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement