İllüstrasyonlar İle Akbank Caz Festivali'nin 25 Yılı - Son Dakika
Kültür Sanat

İllüstrasyonlar İle Akbank Caz Festivali'nin 25 Yılı

İllüstrasyonlar İle Akbank Caz Festivali\'nin 25 Yılı

21 Ekim – 1 Kasım 2015 tarihleri arasında şehri cazın farklı renkleriyle kucaklayacak olan Akbank Caz Festivali, 25. yılında sanat ve müziği birleştiren yepyeni bir projeye imza atıyor.

27.08.2015 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin en uzun soluklu festivallerinden biri olan Akbank Caz Festivali, bu yıl 25. yaşını kutluyor.

Bant Mag küratörlüğünde aralarında Sadi Güran, Sedat Girgin, Saydan Akşit, Can Çetinkaya, Naz Tansel, Burak Dak, Asuman Tanyaş, Duygu Topçu ve Ethem Onur Bilgiç'in yer aldığı dokuz ünlü illüstrasyon sanatçısının çalışmalarıyla hazırlanan "İllüstrasyonlar ile Akbank Caz Festivali'nin 25 Yılı" projesi, festivalin 25 yıllık tarihine sanatsal bir pencereden retrospektif bir bakış sunuyor. Akbank Caz Festivali'nin çeyrek asırlık geçmişine ışık tutan projede, festivale konuk olmuş efsanevi müzisyen ve grupların illüstrasyonları yer alıyor.

Akbank Sanat'ın sosyal medya hesapları üzerinden 25 Ağustos – 15 Eylül 2015 tarihleri arasında, her gün bir sanatçının illüstrasyonunun yayınlanacağı portre serisi #AkbankCaz25 hashtag'i üzerinden izlenebilecek. Proje kapsamında Akbank Sanat Instagram sayfasını takip edip, beğendikleri illüstrasyonu @akbanksanat, #AkbankCaz25 etiketiyle instagram hesaplarında paylaşanlar, birbirinden değerli illüstrasyon sanatçılarının hazırladığı portrelerin imzalı özel baskılarını kazanma şansı yakalayabilecekler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat İllüstrasyonlar İle Akbank Caz Festivali'nin 25 Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement