İlyas Tüfekçi'ye ABD'de Destek Gecesi - Son Dakika
Spor

İlyas Tüfekçi'ye ABD'de Destek Gecesi

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın ABD'deki dernekleri, tedavi için bu ülkeye giden Amiyotrofik Lateral Skleroz (ALS) hastası eski milli futbolcu İlyas Tüfekçi için destek gecesi düzenledi.

18.02.2015 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın ABD'deki dernekleri, tedavi için bu ülkeye giden Amiyotrofik Lateral Skleroz  (ALS) hastası eski milli futbolcu İlyas Tüfekçi için destek gecesi düzenledi.

Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde yapılan açıklamada, üç büyük kulübün ABD'deki derneklerinin New York'ta bir restoranda İlyas Tüfekçi için destek gecesi organize ettiği bildirildi.

İlyas Tüfekçi'ye Türk futboluna katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildiği gecede, tedavisi için 100 bin dolar hedefleyen bir yardım kampanyası başlatıldığı belirtildi. Yardım kampanyasının üç büyük kulübün ABD'deki derneklerinin ortak girişimleriyle Türkiye ve Avrupa'daki Türk vatandaşlarına da duyurulacağı, özellikle Türk futbol camiasından ve taraftarlarından da Tüfekçi için Amerika'daki dayanışma gibi bir destek beklendiği kaydedildi.

Geceye eski Devlet Bakanlarından Burhan Kara, İlyas Tüfekçi'nin arkadaşı Hababam Sınıfı oyuncularından İrfan Erol, Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu İkinci Başkanı Tulga Tekman ve üç büyük takımın ABD'deki derneklerinin temsilcilerinin katıldığı ifade edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor İlyas Tüfekçi'ye ABD'de Destek Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement