İlyasova ve Türkoğlu 11 Üçlük Attı Nba Yeşil Hafta'da 33 Ağaç Diktirdi - Son Dakika
Spor

İlyasova ve Türkoğlu 11 Üçlük Attı Nba Yeşil Hafta'da 33 Ağaç Diktirdi

NBA Yeşil (NBA Green Week) Hafta program kapsamında NBA oyuncularının ve NBA hayranlarının katılımıyla bu yıl 22.741 ağaç dikildi.

16.04.2015 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NBA takımlarının ve oyuncularının katıldığı çevreyi yeşillendirme programı “NBA Green Week” kapsamında taraftarların da desteğiyle 22.741 ağaç dikildi. NBA hayranlarının dikkatini üç sayılık atışların her bir sayısı anlamına gelen “tasarruf”, “tekrar kullanım” ve “geri dönüşüm”e çeken program, taraftarları kendi çevreleri konusunda daha sağduyulu olmaya teşvik etti. #NBAGreen hashtag'i ile sosyal medya üzerinden her paylaşıldığında bir ağaç dikmeyi hedefleyen NBA, bu sayede dikilen ağaç sayısını 22.741’e çıkardı.

NBA’in Türk yıldızları Ersan İlyasova ve Hidayet Türkoğlu’nun NBA Green Week boyunca 11 üçlük atarak, 33 ağaçla katkıda bulunduğu organizasyonda, toplamda 993 üç sayılık isabetli atış ile 2.976 ağaç dikildi. Ayrıca sosyal medya ile genişletilen organizasyon #NBAGreen, 19.765 kez paylaşıldı. 22-29 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen NBA Green Week sayesinde ABD'de toplamda 22.741 ağaç dikildi.

NBA Cares Hakkında

NBA Cares, NBA'in, hem A.B.D., hem dünya genelindeki önemli sosyal sorunlara dikkat çekme misyonuna dayanan global bir sosyal sorumluluk programıdır. Program sayesinde, NBA, NBA takımları ve oyuncularından 242 milyon doları aşkın miktarda bağış toplanmış, 3 milyon saati aşkın süre doğrudan kamu hizmeti verilmiş, beş kıtada 26 ülke ve bölgede çocukların ve ailelerinin yaşayabileceği, öğrenebileceği ve oynayabileceği 915'ten fazla alan inşa edilmiştir. NBA Cares, gençler için hizmetler sunan ve eğitimi, gençleri, aile gelişimini ve sağlıkla ilgili girişimleri destekleyen, aralarında KaBOOM!, Engelli Olimpiyatları, YCMA, Boys and Girls Club of America, UNICEF, Make-A-Wish Foundation, Share Our Strength ve GLAAD'ın da bulunduğu uluslararası bilinirliğe sahip programlarla birlikte çalışmaktadır.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor İlyasova ve Türkoğlu 11 Üçlük Attı Nba Yeşil Hafta'da 33 Ağaç Diktirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement