İma New Gen Karma Defilesi, Karaköy Antrepo 1'De - Son Dakika
Güncel

İma New Gen Karma Defilesi, Karaköy Antrepo 1'De

İstanbul Moda Akademisi Moda Tasarımı lisans ve yüksek lisans mezunlarının koleksiyonları podyuma çıkıyor

23.11.2015 19:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Moda Akademisi "Moda Tasarımı Programı" mezunları ile "Moda Tasarımı ve Yönetimi Lisansüstü Diploma Programı" mezunları, New Gen karma defilesiyle moda sektörüne ilk adımlarını atıyor.

İMA 2014-2015 "Moda Tasarımı Programı" mezunları arasından ön jüri değerlendirmesi sonucu seçilen 9 genç tasarımcı ile "Moda Tasarımı ve Yönetimi Lisansüstü Diploma Programı" mezunu 3 öğrencinin mezuniyet koleksiyonları, 27 Kasım Cuma günü 19:00' da Karaköy Antrepo 1' de gerçekleşecek defileyle sunulacak.

İMA "Moda Tasarımı Programı" mezunları Nazlı Tamer, Seçkin Piriler, Saadet Yüksel, İris Süloş, Sezgi Tüzel, Mariya Ryadchenko, Şebnem Günay, Ceren Burunsuz ve Merve Derya, geçtiğimiz Ağustos ayında MTD Başkanı Mehtap Elaidi, İMA Direktörü Seda Lafçı, Moda Tasarımcıları Hakan Yıldırım, Niyazi Erdoğan, İMA Akademik Yöneticisi Eda Dorman, Moda Fotoğrafçısı Aslı Girgin ve Elle Türkiye Moda Direktörü Melis Ağazat'ın jüri değerlendirmesi neticesinde defileye çıkmaya hak kazandılar.

Karma defilede ayrıca Koza Genç Moda Tasarımcıları finalistlerinden Ayşegül Baydemir, Bihter Tırpan ve Gökhan Yavaş, tamamladıkları İMA "Moda Tasarımı ve Yönetimi Lisansüstü Diploma Programı" eğitiminin ardından hazırladıkları ilk koleksiyonlarını sergileyecekler.

12 İMA mezunu her bir öğrencinin 6'şar parçadan oluşan toplam 72 tasarımı moda severlerin beğenisine sunulacak

İMA Direktörü Seda Lafçı "İMA'da deneyimleyerek öğrenme çerçevesinde geliştirilen ve yaratıcılığı destekleyen metodolojimiz kapsamında teorik ve pratik pek çok farklı eğitim veriliyor, bunun sonucunda gençlere hayalindeki moda kariyeri için bir çok fırsat sağlanıyor. Mezun olan öğrencilerin koleksiyonlarını böylesine büyük bir defileyle sergilemeleri de örneklerden biri ve harika bir deneyim"dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İma New Gen Karma Defilesi, Karaköy Antrepo 1'De - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement