İmam, Annesinin Selasını Verip, Cenaze Namazını Kıldırdı - Son Dakika
Güncel

İmam, Annesinin Selasını Verip, Cenaze Namazını Kıldırdı

İmam, Annesinin Selasını Verip, Cenaze Namazını Kıldırdı

Denizli'de cami imamı Ali Sürücüoğlu, yaşlılığa bağlı nedenlerden ölen annesi Ulviye Sürücüoğlu'nun sabah selasını verip öğlende cenaze namazını kıldırdı.

18.05.2015 15:58  Güncelleme: 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Honaz İlçesi'nde cami imamı Ali Sürücüoğlu, yaşlılığa bağlı nedenlerden ölen annesi 77 yaşındaki Ulviye Sürücüoğlu'nun sabah selasını verip öğlende cenaze namazını kıldırdı. Üzgün olduğunu belirten Sürücüoğlu, annesinin vasiyetini yerine getirdiğini söyledi.

DÜN AKŞAM HAYATA GÖZLERİNİ KAPADI

Denizli Konyalıoğlu Cami imamı ve Denizli Din Görevlileri Derneği Başkanı Ali Sürücüoğlu, yaşlılığa bağlı nedenlerle bir süredir hastanede tedavi gören annesi Ulviye Sürücüoğlu'nu dün akşam saatlerinde yitirdi.

ÖNCE SELASINI OKUDU SONRA NAMAZINI KILDIRDI

Sürücüoğlu ve ailesi, evlerinin önünde kurulan çadırda taziyeleri kabul etti. Bugün sabah saatlerinde ise annesi için sela okuyan imam Ali Sürücüoğlu, öğlende Honaz Çarşı Camii'nde cenaze namazı kaldırdı. Sürücüoğlu'nun oldukça üzgün olduğu gözlendi. Kılınan cenaze namazının ardından Ulviye Sürücüoğlu Honaz İlçe Mezarlığı'nda toprağa verildi.

"VASİYETİYDİ"

Hayatının en zor gününü yaşadığını belirten Ali Sürücüoğlu, "Annemi ebedi hayata uğurladık. Benim için annemin selasını okumak, cenaze namazını kıldırmak çok zordu. Ama annem yaşarken bunları yapmam için bana vasiyette bulundu. Bu zor günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkesten Allah razı olsun" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İmam, Annesinin Selasını Verip, Cenaze Namazını Kıldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Antalya sevenler : Allah her anneye senin gibi evlat nasip etsin mekanı CENET olsun 47 2 Yanıtla
  • Milli görüş: Oylar saadete 11 24 Yanıtla
  • hasannurialtay@ttmail.com: Anne sevgisi dünyadaki en üst düzey sevgilerden bir tanesidir.Nur içinde yatsın. 20 0 Yanıtla
  • Medyacı: Normal bişey bu haber değeri nedir? 7 5 Yanıtla
  • akpli müslüman: Oylar AKP ye 4 2 Yanıtla
  • deli manisalı: ne mutlu o anneye o babaya senin yetiştirmiş.sende selasını vermişşsin namazını kıldırmışsın.acaba şu alemde kaç kişiye nasıp olur senin yaptığın.Allah nur içinde yatırsın.mekanın cennet bahçesi olsun.sizlerinde başı sağ olsun Allah başka acı göstermesin.. 1 0 Yanıtla
  • TURAN: MANTİK KESİNLİKLE AKP DİYOR...CHP VE HDP BUNLAR HAİN PARTİLER..VATANA MİLLETE ,BAYRAĞA, DİNE KESİNLİKLE BUNLARİN ZARARİ OLUR..HDP PKKLİLARİN PARTİSİ...HDP NİN MİTİNGLERİNDE TÜRK BAYRAĞI GÖREN VARMİ.CHP SOL ALEVİ ÖRGÜTLERİN PARTİSİ...SAVCİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERÖRİST DEMEDİ...AKP SEKSEN YİLDA YAPİLAMİYANLARİ YAPTİ..YALANMİ...SURİYE GİBİ OLMAK İSTEMİYORSANİZ OYLAR AKP YE..HAİNLERE İNAT AKP...AKP...UYANİK OLALİM.BAYRAGİMİZA,VATANİMİZA,DİNİMİZE SAHİP ÇIKALIM.... 1 0 Yanıtla

Advertisement