İmam Hatip Lisesi Mezunları, Pilav Gününde Buluştu - Son Dakika
Yerel

İmam Hatip Lisesi Mezunları, Pilav Gününde Buluştu

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili İşler: "Kapanmaya yüz tutmuşken bugün yüz binlerce öğrenci, İmam Hatip Okullarına akın etmiştir"

14.09.2014 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kızılcahamam İmam Hatip Lisesi mezunları, geleneksel pilav gününde buluştu.

Anadolu İmam Hatip Lisesi yanındaki Yabanabat Camii ve okul bahçesinde düzenlenen pilav gününde bir araya gelen mezunlar, hasret giderdi.

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, açılışta yaptığı konuşmada "Kapanmaya yüz tutmuşken bugün yüz binlerce öğrenci, İmam Hatip Okullarına akın etmiştir" dedi.

Türkiye'nin dört bir yanından birçok öğrencinin İmam Hatip okullarında eğitim sistemine katıldığını aktaran İşler, "İnşallah buradan mezun olanlar da burada içimizde olanlar gibi önümüzdeki yıllarda Türkiye'ye hizmet etmeye devam edecekler" ifadesini kullandı.

Programa, İşler'in yanı sıra MHP Ankara Milletvekili Mustafa Erdem, Kızılcahamam Kaymakamı Mustafa Çit, Belediye Başkanı Muhittin Güney, siyasiler ve çok sayıda mezun katıldı.

Okul mezunlarından sanayici Ahmet Acar'ın sponsorluğundaki pilav gününde buluşan mezunlar, yağan yağmura rağmen hasret giderip dostluklarını pekiştirdi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İmam Hatip Lisesi Mezunları, Pilav Gününde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement