İmam Hatip Lisesi Toksoy'a Emanet - Son Dakika
Yerel

İmam Hatip Lisesi Toksoy'a Emanet

İmam Hatip Lisesi Toksoy\'a Emanet

Oltu’daki liselerden birisi olan Oltu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğüne Sıtkı Toksoy getirildi.

14.07.2015 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oltu'daki liselerden birisi olan Oltu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğüne Sıtkı Toksoy getirildi. Oltu'daki okullarda 4 yıllık müdürlük görevini yapan okul müdürleri değerlendirmeye tabii tutuldu. Değerlendirme sonrası bazı okul müdürlerinin görev yerleri değiştirilirken bazı okul müdürleri de öğretmenliğe geri döndü. Önser Yeğin'den boşalan İmam Hatip Lisesi Müdürlüğüne Oltu Karabekir Ortaokulu Müdürü Sıtkı Toksoy görevlendirildi.

İMAM HATİP LİSESİNE SPORCU MÜDÜR

Daha öncede çeşitli okullarda yöneticilik yapmış olan Sıtkı Toksoy, Oltu'da özellikle sportif çalışmalarıyla tanınıyor. Yüzlerce lisanslı sporcu yetiştiren Sıtkı Toksoy, aynı zamanda siyah kuşak 4. DAN Tekvando Antrenörü ve il Hakemliği de bulunuyor. Yöneticilikte adeta en verimli dönemini geçirdiğini ifade eden Oltu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin yeni Müdürü Sıtkı Toksoy, "Hem taşıdığı misyon hem de yatılı bir okul olması nedeniyle İmam Hatip lisemiz bu nedenle çok önemli bir ivme kazanacaktır. Eskiden olduğu gibi ihtişamlı günlerine dönecektir" dedi.

OLTU İMAM HATİP LİSESİ CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Lise bünyesinde İmam Hatip Ortaokulunun da bulunduğu Oltu Anadolu İmam Hatip Lisesi, 2015 - 2016 Öğretim Yılı için 5. Sınıflara kapılarını açarak geleceğin altın neslini oluşturmanın temellerinin atılacağı bekleniyor. Okul Müdürü Toksoy, "Başta yönetimde, eğitim-öğretim ve çevre ilişkileriyle Oltu Anadolu İmam Hatip Lisesi Oltu'muzun gelecekte cazibe merkezi okulu olacaktır." şeklinde konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İmam Hatip Lisesi Toksoy'a Emanet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement