İmam Hatip Öğrencileri Yarışmadan Başarıyla Döndüler - Son Dakika
Yerel

İmam Hatip Öğrencileri Yarışmadan Başarıyla Döndüler

İmam Hatip Öğrencileri Yarışmadan Başarıyla Döndüler

Devrek Atatürk İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri yarışmadan başarıları ile döndüler.

11.04.2016 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Devrek Atatürk İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri yarışmadan başarıları ile döndüler.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce her yıl düzenlenen İmam Hatip Ortaokulları arasında yapılan Arapça şiir ve şarkı yarışmalarında Devrek Atatürk İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ilçeye başarı ile döndüler.

Zonguldak'ın Çaycuma Belediye Kültür Sarayında gerçekleştirilen yarışmalarda başarılı bir şekilde Devrek'e dönen ve şiir dalında Şuhedanur Akbal, şarkı dalında ise Samet Koçaklı, Yuşa Kocaman, Melih Taşkın, Yusuf Erdem Kırbaş ve Emirhan Darıcı öğrenciler için okulda hediye programı düzenlendi.

Düzenlenen yarışmalarda başarı ile dönen öğrencilerini tebrik eden Devrek Atatürk İmam Hatip Ortaokulu Okul Müdürü Bahattin Kapan, "Okulumuzun öğrencileri katıldıkları yarışmada güzel sonuçlar elde ederek başarılı bir şekilde okulumuza döndüler. Henüz okul olarak yeni sayılırız ama öğrencilerimiz yılların okulu gibi bizleri temsil ettiler. Bizim için onur ve gurur verici bir olay inşallah daha nice yarışmalarda çok daha güzel başarılar elde ederek Devrek Atatürk İmam Hatip Ortaokulunun isimlerini en üst seviyeler taşıyacaklarına inanıyorum" dedi.

Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere, okul aile birliği, DEİMDER, Müftülük, Anadolu Gençlik Derneği, okul idarecileri tarafından çeşitli ödüller ve hediyeler verildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İmam Hatip Öğrencileri Yarışmadan Başarıyla Döndüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement