Adıyaman'da İmam Hatip Ortaokulu Yol ve Bahçe Düzenlemesi Bekliyor - Son Dakika
Yerel

Adıyaman'da İmam Hatip Ortaokulu Yol ve Bahçe Düzenlemesi Bekliyor

Adıyaman\'da İmam Hatip Ortaokulu Yol ve Bahçe Düzenlemesi Bekliyor

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde, geçtiğimiz Şubat ayında eğitim ve öğretime açılan Sincik İmam Hatip Ortaokulu, yol ve bahçe düzenlemesi bekliyor.

29.08.2014 19:28  Güncelleme: 19:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde, geçtiğimiz şubat ayında eğitim ve öğretime açılan Sincik İmam Hatip Ortaokulu, yol ve bahçe düzenlemesi bekliyor.

2013 yılı yatırım programı kapsamında inşaatı tamamlanarak eğitim ve öğretime açılan Sincik İmam Hatip Ortaokulu yol ve bahçe düzenlemesini bekliyor. İstinat duvarı için ayrılan ödeneğin yetersiz olması nedeniyle yapılan bahçe duvarı yarım bırakıldı. Okulların açılmasına kısa bir süre kalması, çevre düzenlemesi tamamlanmadığı için bir inşaat alanını andıran imam hatip ortaokulu okul idaresi ve velileri kara kara düşündürüyor. Okul aile birliği başkanı İsmail Çoban, yetkililere çağrıda bulunarak bir an önce okulun çevre düzenlemesi ve yolunun yapılmasını istediklerini belirterek, "Burada yetkililere sesleniyorum; okulumuzun çevre düzenlemesi yarım bırakıldı. Okul bahçesi bir inşaat alanını andırıyor, yapılan duvar yarım bırakılmış, bu duvarın tamamlanması gerekiyor. Bahçe düzenlenmesinin yapılması gerekiyor. Okulumuzun yolunun yapılması gerekiyor. Bu konuda sayın valimiz, ilçe kaymakamımız ve belediye başkanımızdan yarım bekliyoruz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyaman'da İmam Hatip Ortaokulu Yol ve Bahçe Düzenlemesi Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement