İmam Hatiplilere Sporda Ahlak ve Kötü Alışkanlıklardan Korunma Konferansı - Son Dakika
Yerel

İmam Hatiplilere Sporda Ahlak ve Kötü Alışkanlıklardan Korunma Konferansı

İmam Hatiplilere Sporda Ahlak ve Kötü Alışkanlıklardan Korunma Konferansı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği(ÖNDER)ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliğiyle, ‘Sporda Ahlak ve Kötü Alışkanlıklardan Korunma’ konulu konferans düzenlendi.

12.11.2015 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Nazilli ilçesinde İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği(ÖNDER)ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün işbirliğiyle, 'Sporda Ahlak ve Kötü Alışkanlıklardan Korunma' konulu konferans düzenlendi.

Nazilli Anadolu İmam Hatip Lisesi, Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine yönelik gerçekleşen seminer öğrenciler tarafından büyük coşku ile karşılandı. Öncü Spor'un önderliğinde Sıtkı Aslanhan'ın konuşmacı olarak katıldığı seminere, Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü Yener Gök, Şube Müdürü Latif Akgün, İlçe Müftüsü Necati Topaloğlu, Nazilli İmam-Hatipliler Derneği(NaimDer) Başkanı Şakir Taşkıran, Öncü Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Yasemin Bilnur Erenci ve Okul Müdürleri, idareciler, öğretmenler ve yaklaşık 500 öğrenci katılım gösterdi. Seminerde gençlerin bugün ki ahlaki tutumlarına değinen Sıtkı Aslanhan, "Biz şanlı tarihin evlatlarıyız, neden bu haldeyiz, geçmişine küfür eden, amaçları hedefleri olmayan bomboş gençler yetişiyor, lütfen boynunuzu yere eğmeyin, biz kahraman dedelerimizin torunlarıyız" diye konuştu. Salonda eğlenceli anlar yaşanmasına sebep olan Aslanhan program sonunda öğrencilerle bol bol fotoğraf çektirdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İmam Hatiplilere Sporda Ahlak ve Kötü Alışkanlıklardan Korunma Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement