İmam Yaz: Bütün Yahudiler Öldürülmeli - Son Dakika
Güncel

İmam Yaz: Bütün Yahudiler Öldürülmeli

İmam Yaz: Bütün Yahudiler Öldürülmeli

Diyarbakır'daki tarihi Ulucami İmamı Mehmet Said Yaz, İsrail'in yakılıp yıkılması, bütün Yahudilerin öldürülmesi gerektiğini söyledi.

25.07.2014 23:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İslam âlemi tarafından 5'inci haremi şerif olarak kabul edilen Diyarbakır'daki tarihi Ulu Cami de kılınan Ramazan ayının son Cuma namazında cami hınca hınc dolup taştı.

Seçim çalışmaları için kentte gelen CHP ve MHP'nin Cumhurbaşkanlığı için aday olarak gösterdiği Ekmeleddin İhsanoğlu da Cuma namazını Tarihi Ulu cami'de kıldı

İSRAİL YAKILIP YIKILMALI, YAHUDİLER ÖLDÜRÜLMELİ

Ulu Camii İmamı Mehmet Said Yaz, Cuma hutbesinin tamamını İsrail'in Filistin'e yönelik insanlık dışı saldırılarına ayırdı. İsrail'in çocuk, yaşlı, kadın sivil demeden katlettiğini ifade eden İmam Yaz, İsrail'li kadın milletvekilinin, bütün dünyada çok tepki çeken, 'Kadınları ve çocukları da öldürün' sözlerini hatırlatarak şöyle dedi:

"Ben de buradan söylüyorum. Bütün İsrail yakılıp yıkılmalı, bütün Yahudiler öldürülmeli. Taşlaşmış, ağaçlaşmış AB ülkeleri kimi himaye ediyorsa varsın etsinler. Kimyasal silahlar, bombalar atılıyor kimseden ses yok. Müslüman'ın Müslüman'dan başka dostu yok. Hiçbir kimseden yardım beklemeyin. Bir Müslüman bir zalimden özür bekleyecek kadar alçak olamaz. Selahattin Eyyübi, Bediuzaman, Şeyh Said bizim atalarımızdı. Şeyh Said İdama götürülürken bile o ip boğazına geçerken bile haktan hak yolundan vazgeçmedi. Filistinlilerde korkmuyor, şehadete aşıktır ve asla korkmaz. Allah'ım zalim İsrail'i Kahhar isminle kahreyle inşallah"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel İmam Yaz: Bütün Yahudiler Öldürülmeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • er: cok dogru az bile demiş lan hitler hepsni halledememiş 9 4 Yanıtla
  • mehmetaaa: AMİN. . . . . . Kıyamete yakın İsrail öyle bir azıtacak ki insan oğlu dünyada ki müminler artık yerinde duramayacak yapılan zulme ve İsrail kaçacak delik arıyacak, kendi ektikleri ağaçların arkasına saklanacaklar lakin bütün ağaçlar, taşlar, kuşlar dile gelecek arkamda Yahudi var öldürün diyecek yani İsrail bu günler de yaptığından daha fazlasını müslüma na yapacak ki böyle bir olay yaşanacak ve İsrailli ler öldürülecek, onlarda biliyor lakin töbe töbe allaha güç gösterisi yapıyor, bu başına gelecek olayı bertaraf etmeye çalışıyor allaha meydan okuyor o gün gelsinde görelim diye o kadar meydan okuyorsunuz da neden o gargat ağacını ekiyorsunuz o da inançları bizi allah korur başka şeye inanmayız, onlar ise ölümden ağacın koruyacağını sanır, şimdiden korkularından kilometrelerce bu ağaçtan ekmişler. . 7 3 Yanıtla mehmetaaa: beğenmeyenler sonunun acı olduğu için beğenmiyor galiba, beğenmeyenlere soruyorum siz de mi yahudisiniz??? yada İsrailli ??? 0 0

Advertisement