İmamhatipliler Piknikte Buluştu - Son Dakika
Yerel

İmamhatipliler Piknikte Buluştu

İmamhatipliler Piknikte Buluştu

Kayseri İmam Hatip Mezunları Derneği (KİMDER) tarafından geleneksel olarak düzenlenen İmam Hatip Ailesi Pikniği’nin 10’uncusu düzenlendi.

26.07.2015 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri İmam Hatip Mezunları Derneği (KİMDER) tarafından geleneksel olarak düzenlenen İmam Hatip Ailesi Pikniği'nin 10'uncusu düzenlendi. Pikniğe katılan AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, " Türkiye'nin gidişatını imam hatipliler değiştirdi" dedi.

Fuar alanında düzenlenen pikniğe, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Mehmet Özhaseki, Kemal Tekden, Ahmet Doğan, Havva Talay Çalış, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, KİMDER yönetim kurulu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur'an-Kerim tilaveti ile başlayan piknikte bir konuşma yapan AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, "İmam hatipliler bu ülkede bir çığır açmıştır. Sadece belediyeler de, yerelde ki hizmetlerde başarılı hizmetler yapmanın yanı sıra Türkiye çapında da ülkenin kaderini değiştirecek en önemli olaylara imam hatipliler imza atmıştır. Bundan 13 yıl önce bitmiş bir ekonomi, sarsılmış bir ortam, patlamak üzere olan bir sosyal dokuya bir imam hatipli gelmiştir ve neşter vurmuştur. Her iş de o günden bu tarafa iyi gitmiştir" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İmamhatipliler Piknikte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement