İmamoğlu'nda Köy Okullarını Boyama Projesi - Son Dakika
Yerel

İmamoğlu'nda Köy Okullarını Boyama Projesi

İmamoğlu\'nda Köy Okullarını Boyama Projesi

Adana’nın İmamoğlu ilçesinde Semerkand Derneği Başkanlığı, Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği ve İlçe Kaymakamlığının destek verdiği "Köy Okulu Boyama Projesi” kapsamında üç köy okulunu boyayarak örnek bir projeye imza attı.

23.09.2014 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın İmamoğlu ilçesinde Semerkand Derneği Başkanlığı, Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği ve İlçe Kaymakamlığının destek verdiği "Köy Okulu Boyama Projesi" kapsamında üç köy okulunu boyayarak örnek bir projeye imza attı.

İlçe merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan Otluk, Çörten ve Sayca İlköğretim okulların iç ve dış cephe boyası tamamlanarak 2014-2015 eğitim öğretim yılına hazır hale getirildi.

İmamoğlu Semerkand Derneği Başkanı Yasin Baysal, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza daha iyi şartlarda eğitim vermek için İlçe Kaymakamlığı,Milli Eğitim Müdürlüğü ve Semerkand Derneği işbirliği ile ve Akçalı boya firmasının sponsorluğunda merkez okullara göre imkanları daha kısıtlı olan üç köy okulumuzun tadilat ve boya işlerini yaptık.Çalışmalarımıza gönüllü katılarak bizlere destek veren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Sınıf ve okulların boyanmasında destek veren İmamoğlu esnaflarına ve gönüllülere teşekkür eden Baysal, hedeflerinin ileriki zamanlarda diğer köy okullarına yardım etmek olduğunu vurguladı.

Ayrıca proje kapsamında okulları boyanan Otluk, Çörten ve Sayca İlköğretim Okulu öğretmeni ve öğrencileri, köylerine gelerek okullarını boyanmasına destek veren kaymakamlık, milli eğitim müdürlüğü ve Semerkand Derneği Başkanı Yasin Baysal ile yönetim kurulu, Akçalı firması ve gönüllülere teşekkür ettiler. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İmamoğlu'nda Köy Okullarını Boyama Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement