İmarlı Gelişmenin ve Ekonomik Kalkınmanın Göstergesi, 'Elektrik Trafoları' - Son Dakika
Yerel

İmarlı Gelişmenin ve Ekonomik Kalkınmanın Göstergesi, 'Elektrik Trafoları'

İmarlı Gelişmenin ve Ekonomik Kalkınmanın Göstergesi, \'Elektrik Trafoları\'

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bir şehrin imarlı, planlı ve sağlık yapılaşması ile ekonomik kalkınmasının en büyük göstergesinin enerji kullanımındaki limitler olduğunu bildirdi.

14.10.2014 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bir şehrin imarlı, planlı ve sağlık yapılaşması ile ekonomik kalkınmasının en büyük göstergesinin enerji kullanımındaki limitler olduğunu bildirdi.

Enerji kullanımının bir toplum için ekonomik kalkınmışlığı ile direkt olarak bağlantılı olduğunu belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, bu nedeni ile bir şehirde kesintisiz, sürekli ve düzenli bir elektrik aktarımının, ulaşımının ve kesintisiz olmasının son derece önemli olduğunu kaydetti. Melikgazi belediyesi olarak 81 mahalle de kesintisiz bir enerji aktarımı için elektrik trafoları için yer tahsis ettiklerini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, şunları söyledi:

"Melikgazi büyüyor ve gelişiyor. Ancak bu planlı ve düzenli bir büyüme ve gelişmedir. Gecekondu yapılmamaktadır. Kentsel dönüşüm ile şehrimiz modern yapılara yaşanabilir mahallelere kavuşmuştur. Her geçen gün planlı bir şekilde büyüyen Melikgazi de ekonomik gelişmişlik sağlanmaktadır. Bir şehrin enerji aktarımı ve harcaması o şehrin kalkınmışlığının göstergesidir. Bu nedeni ile enerjiye büyük önem veriyoruz. Son olarak Hunat, Yeniköy, Becen, Hürriyet, Esentepe ve Anbar Mahallerinde olmak üzere toplam 15 ayrı alanda elektrik trafo binası için arsa tahsisinde bulunduk. Melikgazi Belediyesi olarak enerji aktarımı ile hem binaların, evlerin, parkların aydınlatmasının sürekliğini sağlıyor hem de bu semtlerde bulunan sanayi ve KOBİ tesislerin üretimine katkı sağlayarak ekonomiye güç katıyoruz." - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İmarlı Gelişmenin ve Ekonomik Kalkınmanın Göstergesi, 'Elektrik Trafoları' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement