İmparator, Ceylan Çapa Göndermesinden Çark Etti - Son Dakika
Magazin

İmparator, Ceylan Çapa Göndermesinden Çark Etti

İmparator İbrahim Tatlıses, Ceylan Çapa'nın tepki çeken paylaşımına yaptığı göndermeden geri adım attı. Tatlıses, "Bugün yaptığım paylaşımın Ceylan Çapa ile ilgisi yoktur." dedi.

07.11.2016 22:45  Güncelleme: 23:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyetik güzel Ceylan Çapa, İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ile aşk yaşadığı haberlerini yalanlarken "İsmi neydi? İdo muydu, İbo muydu! O çocuğu inanın hiç tanımıyorum." demesi ortalığı karıştırdı.

İDO'DAN CEVAP GECİKMEDİ

Bu sözler üzerine İdo Tatlıses, Instagram sayfasından Ceylan Çapa'ya böyle cevap verdi: ''Şükürler olsun ki İbrahim Tatlıses'in ve Derya Tuna'nın oğlu olarak gözümü açtığım hayata 1-0 önde başladım. Bu konuda mütevazilik edemicem Allah'ın yazdığı bu! Hamdolsun ki önce Allah'ın sonra babamın sayesinde 19 yaşıma kadar maddi ve manevi olarak en güzel hayatı yaşadım. O yaştan sonra da manevi olarak ailemin gücü her zaman arkamda ve maddi olarak Rabbim'in izniyle kendi imkanlarımla yaşamaya devam ediyorum. Bu kadar özelimi kimse bilmeyebilir, kabulümdür. Ailem ve benimle tanışmıyor olabilirler bu da kabulümdür. Ama duymamış olmaları? Neyse birileri daha duymuş oldu... Bizi bilenlere ve bilmeyenlere sevgi ve saygılarımla...''

CEYLAN'A GÖNDERME YAPTIĞI DÜŞÜNÜLDÜ

Ceylan Çapa'nın bu sözlerine alınan İbrahim Tatlıses ise Instagram sayfasından ceylan avlayan bir aslan çizimi paylaşarak "Gezme CEYLAN bu dağlarda seni avlarlar. yazdı. İmparator'un bu paylaşımı şüphe uyandırmaksızın Ceylan Çapa'ya gönderme olarak düşünüldü.

GÖNDERME İDDİALARINI YALANLADI

İbrahim Tatlıses'in bu paylaşımı Ceylan'a bir gönderme olarak değerlendirildi. Ancak Tatlıses akşam saatlerinde Instagram sayfasından yaptığı paylaşımla Ceylan'a gönderme yaptığı yorumlarını reddetti.

İşte Tatlıses'in Instagram paylaşımı:

Bugün yaptığım paylaşımın İdo ve İdo'nun özel hayatıyla hiçbir ilgisi yoktur hele hele de sevgili kızım Ceylan Çapa ile hiçbir ilgisi yoktur. Kızım Ceylan hiç onurun kırılmasın. Sevgili basın mensupları sakın olayı başka yerlere çekmeyin. Saygılarımla...



İmparator, Ceylan Çapa Göndermesinden Çark Etti

Son Dakika Magazin İmparator, Ceylan Çapa Göndermesinden Çark Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement