İmren Aykut, Tkb Adana Şubesi'ni Ziyaret - Son Dakika
Yerel

İmren Aykut, Tkb Adana Şubesi'ni Ziyaret

İmren Aykut, Tkb Adana Şubesi\'ni Ziyaret

Türk siyaset tarihinin önemli simalarından, Adanalı eski Devlet Bakanı Dr. İmren Aykut, Türk Kadınlar Birliği Adana Şubesi’ni ziyaret etti.

18.01.2016 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk siyaset tarihinin önemli simalarından, Adanalı eski Devlet Bakanı Dr. İmren Aykut, Türk Kadınlar Birliği Adana Şubesi'ni ziyaret etti.

Ziyaret sırasında ÇESAV'ın Çevre Eğitim Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Altın Madalya ve Takdim Belgesi'ni TKB Adana Şube Başkanı Birgölge'ye sunan Dr. İmren Aykut, başarılarının devamını diledi.

Aykut, Türk Kadınlar Birliği Adana Şubesi'ni ziyareti sırasında Adana Şube Başkanı Ayşe Birgölge ve üyelerle yaptığı görüşmede yeni proje çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Aykut, ÇESAV olarak yeni bir projede Türk Kadınlar Birliği Adana Şubesiyle birlikte hareket etme isteğini dile getirdi. Aykut'un ziyareti sırasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Nermin Akray, Sivil Toplum Kuruluşları temsilci ve üyeleri de yer aldı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Nermin Akray, eski Bakan İmren Aykut'a Adana'yı simgeleyen Taşköprü ve Büyüksaat maketini takdim ederek, başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İmren Aykut, Tkb Adana Şubesi'ni Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement