İmrenler'deki TOKİ Konutlarının Büyük Kısmı Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

İmrenler'deki TOKİ Konutlarının Büyük Kısmı Tamamlandı

Hüyük ilçesine bağlı İmrenler beldesinde TOKİ tarafından "Tarım-köy Projesi" kapsamında yapımına başlanan toplu konut inşaatlarının büyük bölümü tamamlandı.

03.07.2012 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hüyük ilçesine bağlı İmrenler beldesinde TOKİ tarafından "Tarım-köy Projesi" kapsamında yapımına başlanan toplu konut inşaatlarının büyük bölümü tamamlandı.

İmrenler Belediye Başkanı Ahmet Refik Şenönder, gazetecilere yaptığı açıklamada, toplu konutların Eylül ayında bitirilmesinin planlandığını söyledi.

Yapımı tamamlanan evlerin oldukça rahat ve konforlu olduğunu belirten Şenönder, TOKİ'nin öncülüğünde böyle bir projenin gerçekleştirilmesinin önemsenmesi gereken bir yatırım olduğunu ifade etti.

Projenin Türkiye'de model olacak örnek proje olduğunu dile getiren Şenönder, şunları kaydetti:

"Burası Beyşehir Gölü manzaralı. Önüne Sarıbayır Göleti'nin yapılmasıyla birlikte tatil beldesini andıran bir alan oluşacak. Konutlara oturacak vatandaşlarımıza şimdiden sağlık içerisinde oturmalarını diliyorum. Projemizde artık son aşamaya gelindi. İmrenler'e yakışan bir yatırım oldu."

Konutların çevre düzenlemesinden altyapısına kadar bütün işlemlerinin tamamlanacağını bildiren Şenönder, konutların büyük çoğunluğunun İmrenler halkına satıldığını ancak dışarıdan da taleplerin olduğunu belirtti.

Tahmini konut fiyatlarının 65 ile 70 bin lira arasında değiştiğini vurgulayan Şenönder, "Vatandaşlarımız 4 bin lira ön ödeme yaparak, geriye kalanını 15 yıla taksitlere yayarak ödeyecek. Bu bakımdan da Türkiye şartlarında son derece ucuz konutlar sayılır" dedi.

Muhabir: Şeref Yaşar/ İbrahim Yozoğlu

Yayıncı: Rıfat Yerlikaya - KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İmrenler'deki TOKİ Konutlarının Büyük Kısmı Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement