30 Yıl Boyunca Yüzündeki Urla Yaşayan Adam Ameliyat Edildi - Son Dakika
Dünya

30 Yıl Boyunca Yüzündeki Urla Yaşayan Adam Ameliyat Edildi

Madagaskar'da 30 yıldır yüzündeki urla yaşayan talihsiz adam, 15 saatlik operasyonla yeni yüzüne kavuştu.

11.05.2015 09:47  Güncelleme: 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Madagaskarlı Sambany, yüzünde çıkan bir ur nedeniyle yaratığa döndü. 20 yaşından 50 yaşına kadar bu urlu yaşayan adam, urun ağırlığından başını taşıyamaz hale geldi.

FOTOĞRAFI GÖRÜNCE YARDIM KARARI ALDI

Başlangıçta oldukça küçük olan ur zamanla sürekli büyümeye başladı. O kadar büyüdü ki sonunda taşıyamaz hale geldi. Madagaskar'a gelen gemiciler, sokakta dilenen bu adamın resmini çekip kendi sayfalarında yayınladılar. O fotoğrafları gören bir doktor ve hastane adama yardım etme kararı verdi.

YÜZÜNDEN 8 KİLO UR ÇIKTI

İngiliz anestezist Dr. Michael McBrien ve kribi tarafından ameliyat edilen adamın yüzünden tam 8 kilo ur çıktı. Tam olarak düzelmesi için birkaç ameliyat daha gereken Sambany, aynada son halini görünce sevincinden ne yapacağını şaşırdı.

İşte adım adım tedavi aşaması;




30 Yıl Boyunca Yüzündeki Urla Yaşayan Adam Ameliyat Edildi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya 30 Yıl Boyunca Yüzündeki Urla Yaşayan Adam Ameliyat Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • 06: Burnum çirkin yüzüm sarkik diye estetik yaptırmak istiyorsanız bu insandan ibret alıp halimize binlece kez şükür etmeliyiz. Rabbim kimseyi cekemeyecegi dertle sinamasin 51 4 Yanıtla
  • Carlos: Buda insanlık dersi işte Allah kimseye dert keder vermesin çaresizde bırakmasın derdi veren dermanınıda verir muhakkak 40 4 Yanıtla
  • SİNAN: Allah razı olsun o doktordan adamcağız bunca sene ne zorluklar yaşamıştır. 32 4 Yanıtla
  • bayram kumru: Allah o doktorların elini titretmesin 7 cihanda şad eylesin kendi adıma onlardan Allah razı olsun 31 2 Yanıtla
  • ismail: o doktorların elini öpmek lazım allah razı olsun 32 0 Yanıtla
  • Hepimiz müslümanız ??: Allah bizim gibi şükürsüzleri affetsin 25 2 Yanıtla
  • ...: Helal olsun o kazandıqın tüm para allah razı olsun bi insana en büyük yardım bu şükürler olsun halimize .. 27 0 Yanıtla
  • YARDAR: ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN O DOKTORDAN 24 3 Yanıtla
  • TURAN: UYANIK OL TÜRKOGLU TÜRK, HAİNLER İÇİMİZDE.. HDP DENEN HAİN PARTİ PKK LİLARİN PARTİSİ..ASKERİMİZİ,POLİSİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERÖRİST DEMİYOR...CHP DENEN HAİN PARTİ ALEVİLERİN,ERMENİLERİN PARTİSİ..SAVCİMİZİ ŞEHİT EDEN ALEVİ ÖRGÜTLERE TERÖRİST DEMEDİ..BUNLAR ERMENİLERE SAYGİ DURUSUNA KALKİYORLAR..BUNLARA SAKİN OY VERMEYİN,SEHİTLERİN AĞINI ALMAYİN..CEVREMİZDEKİ İNSANLARİ BİLGİLENDİRELİM...SİZE YEMİN EDERİM BU YAZDIĞIM YÜZDE YÜZ DOGRUDUR..BİZDE YALAN OLMAZ...UYANİK OLALIM.... 13 9 Yanıtla
  • NUMAN: İYİ DE BUNU KİM BÖYLE YARATMIŞ ? 4 16 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü
    02:21 Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü

    Güney Afrika Ulaştırma Bakanlığı, bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki 46 kişiden 45'inin hayatını kaybettiğini, 8 yaşında bir çocuğun kazadan ağır yaralı olarak kurtulduğunu açıkladı. Otobüsün, komşu ülke Botsvana'dan Güney Afrika'nın Limpopo eyaletindeki Moria'ya gittiği sırada köprüden uçuruma düştüğü ifade edildi.

  • İzmir'de 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen yakalandı
    01:59 İzmir'de 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen yakalandı

    İzmir'in Karaburun ve Çeşme ilçeleri açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen ise yakalandı. Karaburun açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itilen can salında bulunan 3'ü çocuk 23 düzensiz göçmen kurtarıldı. Çeşme ilçesinde ise Sahil Güvenlik Mobil Radarı tarafından tespit edilen lastik bottaki 2 düzensiz göçmen ekiplerce yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • İzmir'de Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına itilen göçmenler kurtarıldı
    00:42 İzmir'de Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına itilen göçmenler kurtarıldı

    İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında, Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına itilen can salı içerisindeki 3'ü çocuk 23 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı. Yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmak isteyen lastik bot içerisindeki 2 düzensiz göçmen ise yine Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı. Kurtarılan göçmenler sağlık kontrolleri ve işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezine sevk edildi.

  • Lübnan Başbakanı Mikati, İtalya Başbakanı Meloni sandığı diplomatı öperek selamladı
    00:38 Lübnan Başbakanı Mikati, İtalya Başbakanı Meloni sandığı diplomatı öperek selamladı

    Lübnan Başbakanı Necip Mikati, ülkesine ziyaret gerçekleştiren İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ve heyetini havalimanında karşıladı. İtalyan lideri uçağının önünde bekleyen Lübnan Başbakanı, Meloni yerine yanlışlıkla başka birini öptü. Gülümseten anlar kameralara yansıdı.

  • HRW: Rus güvenlik şirketi Wagner, Mali'de sivilleri hedef alıyor
    00:35 HRW: Rus güvenlik şirketi Wagner, Mali'de sivilleri hedef alıyor

    İnsan Hakları İzleme Örgütü (HRW), Rus güvenlik şirketi Wagner'in Aralık 2023'ten bu yana Mali ordusuyla sivilleri hedef aldığını öne sürdü. HRW tarafından yayınlanan raporda, Wagner'in Mali'de sivilleri hedef aldığına dikkat çekildi. Raporda, Aralık 2023'ten bu yana Rus güvenlik şirketi Wagner ile Mali ordusunun, ülkenin orta ve kuzey bölgelerinde aralarında çocukların da bulunduğu, çok sayıda sivilin ölümüne neden olduğu belirtildi.


Advertisement