İnatçı Köy Kuşu'nun Çocukları Teog'da İlçe Birincisi Oldu - Son Dakika
Yerel

İnatçı Köy Kuşu'nun Çocukları Teog'da İlçe Birincisi Oldu

İnatçı Köy Kuşu\'nun Çocukları Teog\'da İlçe Birincisi Oldu

Kütahya’nın Simav ilçesinde 62 yıllık belde iken köy olmayı içlerine sindiremedikleri için 30 Marttaki yerel seçimlerin yanı sıra 1 Haziran’da yenilenen muhtarlık seçimini de boykotlarıyla tanınan Kuşu Köyü Nurullah Bayram Ortaokulunun 21 öğrencisi, Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavında ilçe birincisi oldu.

29.06.2014 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Simav ilçesinde 62 yıllık belde iken köy olmayı içlerine sindiremedikleri için 30 Marttaki yerel seçimlerin yanı sıra 1 Haziran'da yenilenen muhtarlık seçimini de boykotlarıyla tanınan Kuşu Köyü Nurullah Bayram Ortaokulunun 21 öğrencisi, Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavında ilçe birincisi oldu.

Öğrenciler başarılarıyla hem ilçenin, hem öğretmenlerinin hem de köy halkının gururu oldu.

Okulun hem müdürü hem de Köy muhtarı Feridun Aktay, 4 yıl önce SBS ilçe birinciliğiyle başlayan başarılarının bu yıl TEOG ile devam ettiğine dikkat çekerek, 4 yılda 4'üncü kez ilçe birincisi olmanın gururu ve hazzını yaşadıklarını bildirdi.

Okul Müdürü Aktay son sınıfta okuyan 21 öğrencinin 73 not ortalaması ile 20 devlet okulu arasında (TEOG)'da ilçe birincisi olmasının gururunu yaşadıklarını bildirdi.

Başarıda emeği geçen öğrenci ve öğretmen ve velileri kutlayan Aktay, "4 yıl önce SBS'de elde ettiğimiz başarımızın tesadüfi olmadığını bu yılki TEOG sınavlarında da ispatladık. Bu başarının öğretmen, öğrenci ve başarıya inanan velilerimizin taşın altına ellerini koymasından kaynaklandığına inanıyorum. Herkesi kutluyorum. Başarılarımızın tesadüfi olmadığını bundan sonra elde edeceğimiz başarılarda da gösterip ispatlayacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın" dedi. (MY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İnatçı Köy Kuşu'nun Çocukları Teog'da İlçe Birincisi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement