İnce: ''3Y yerinde duruyor, yanına 2Y daha eklediler'' - - Son Dakika
Politika

İnce: ''3Y yerinde duruyor, yanına 2Y daha eklediler'' -

İnce: \'\'3Y yerinde duruyor, yanına 2Y daha eklediler\'\' -

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, "Bunlar iktidara geldiklerinde 'yoksulluğu, yolsuzluğu yok edeceğiz ve yasakları kaldıracağız' dediler ama bunları kaldırmak yerine, bunların yanına yalan ve yüzsüzlüğü eklediler" dedi.

27.02.2014 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, "Bunlar iktidara geldiklerinde 'yoksulluğu, yolsuzluğu yok edeceğiz ve yasakları kaldıracağız' dediler ama bunları kaldırmak yerine, bunların yanına yalan ve yüzsüzlüğü eklediler" dedi.

İnce, partisinin Lüleburgaz seçim irtibat bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, CHP'nin iktidar olma zamanının geldiğini söyledi. CHPye her zamankinden daha çok destek verilmesi gerektiğini belirten İnce, hükümetin politikalarını eleştirdi.

AK Parti'nin verdiği sözleri tutmadığını öne süren İnce, "Bunlar iktidara geldiklerinde 'yoksulluğu, yolsuzluğu yok edeceğiz ve yasakları kaldıracağız' dediler ama bunları kaldırmak yerine, bunların yanına yalan ve yüzsüzlüğü eklediler. Türkiye'de yolsuzluk her zaman olmuştur ama hiçbir zaman bu kadar yüzsüzlük yapılmamıştır" dedi.

İnce, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği ve montaj olduğu belirtilen ses kaydı iddialarına ilişkin, "Son zamanlarda çıkan kasetlere 'montaj' deyip kurtulmak istiyorlar. 5 yıldır Silivri'de yatanlar suçsuz yere yatarken bir şey denmiyordu. Onlar için hazırlanan belgelere de 'montaj' deseydin ya. Bakın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu için 'Senin nefes alışverişini bile kontrol ediyorum ey Kılıçdaroğlu' demişti. Meğerse senin nefes alışverişini kontrol ediyorlarmış. Dinlersen dinlerler" diye konuştu.

CHP Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Emin Halebak da 3 dönemdir Lüleburgaz'da yaptığı çalışmalarla halkın taktirini kazandıklarını ve bu seçimde daha fazla oy almak için çalışacaklarını belirtti.

Konuşmaların ardından İnce, Halebak, Kırklareli Milletvekilleri Turgut Dibek, Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırklareli İl Başkanı Recep Zengin ve partililer, seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı.

-chp

Kaynak: AA

Son Dakika Politika İnce: ''3Y yerinde duruyor, yanına 2Y daha eklediler'' - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement