İnce, Koç ve Tarhan'a Destek İstedi - Son Dakika
Güncel

İnce, Koç ve Tarhan'a Destek İstedi

İnce, Koç ve Tarhan\'a Destek İstedi

Koç ve Meriç'in daveti üzerine Şekerpınar'a geldi.

11.03.2014 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Çayırova belediye Başkanı ve İlçe örgütünün daveti üzerine Şekerpınar TOKİ konutlarının sorunlarını dinlemek üzere Çayıırova Şekerpınar, Cumhuriyet Mahallesi' ne gele CHP Gurup Başkan Vekili Muharrem İnce, bir taraftan hükümete yüklendi, diğer taraftan uzun yıllardır arkadaşım dediği Timur Koç ile Tahsin Tarhan'a destek istedi.

Mitinge dönüşen toplantıya, CHP Gurup Başkan Vekili Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin yanısıra CHP Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Hilal Kaplan ve Haydar Akar ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan da katıldı.

1500 KİŞİ KATILDI

Parti temsilciliği önünde ve yaklaşık 1500 civarında vatandaşın katıldığı toplantının açılış konuşmasını İlçe Başkanı Rasim Meriç yaptı. O bölgeyi temsilen meclis üyesi adayı olanların da tanıtıldığı toplantıda, coşkulu bir konuşma yapan CHP Çayırova Belediye Başkan adayı da konuşan, "Çayırova'nın yolunu bile bilmeyenler, bir tek proje bile sunamayanlar bu kenti yönetemezler. Sadece başbakanın eteğine tutunarak seçim alacağını zannediyorlar. Çayırova halkı, hizmet arıyor, işi bilen birini arıyor. 30 mart'ta halkın belediyesini kuracak ve aylardır halkla paylaştığımız projelerimizin startını vereceğiz"dedi. Büyük bir coşkunun hakim olduğu toplandı da Koç, heyecanı doruğa çıkardı.

İÇİLEN SUDA ONUN EMEĞİ VAR

Kocaeli Milletvekili Haydar Akar'da geçmiş yıllarda Koç ile birlikte hizmet yaptığını ifade ederek, "içilen suda, yakılan doğalgazda, yürünen yollarda, hizmet binasında, parklarda hep onun emeği var"dedi.

KOÇ'A ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Espirilerle süsleyerk hükümete yüklenen İnce, bu mücadelenin partiler arasında değil, bakan çocukları ile vatanın çocukları arasında olduğunu söyledi. Hükümeti ve Başbakanı yolsuzluk ve yüzsüzlük ile suçlayan İnce, AKP'Ye oy vermiş vatandaşlarımıza sesleniyorum, bu suça ortak olmayın. Vicdanınıza sorun" diye çağrıda bulundu.

Timur Koç'u milletvekili olmadan önce tanıdığını, cesaret, iş bilirliği ile belediyeciliğin duayenlerinden biri olduğuna dikkat çeken İnce," ona sahip çıkın" dedi.

GÖNDERİN GİTSİNLER

Muharrem İnce yine kendine has üslubuyla hükümeti eleştirmeyi sürdürürken,"Burada bildiğim kadarıyla çok göçmen yaşıyor. Benim hemşehrilerin Tahsin Tarhan'a ve Timur Koç'a destek versin. Destek vermezlerse gönül koyarım . Sadece göçmenlere değil tüm Kocaeli halkına gönül koyarım. Seçimlerde adaylarımızı seçin, önce buralardan sonra Ankara'dan bunları gönderelim" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İnce, Koç ve Tarhan'a Destek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement