İnce'nin, "Vali Olamazsın Demedim Adam Olamazsın Dedim. Nitekim de Olamamaıştır" Sözleri Mahkemeye... - Son Dakika
Güncel

İnce'nin, "Vali Olamazsın Demedim Adam Olamazsın Dedim. Nitekim de Olamamaıştır" Sözleri Mahkemeye...

İnce\'nin, "Vali Olamazsın Demedim Adam Olamazsın Dedim. Nitekim de Olamamaıştır" Sözleri Mahkemeye...

Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, CHP Yalova milletvekili Muharrem İnce’ye "kişilik haklarına saldırı ve hakarette bulunduğu" gerekçesi 10 bin TL’lik manevi tazminat davası açtı.

06.10.2015 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, CHP Yalova milletvekili Muharrem İnce'ye "kişilik haklarına saldırı ve hakarette bulunduğu" gerekçesi 10 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı.

Yalova Valisi Selim Cebiroğlu adına Avukat Ulvi Çağıran Yalova Asliye Hukuk Mahkemesine müracaat ederek verdiği dilekçe de," Müvekkilime karşı basın yayın organları aracılılığı ile kişilik haklarına yapılan saldırılar nedeni ile uğranılan manevi ızdırap ve elem için 10.000 TL manevi tazminatın faizi ile birlikte müvekkiline ödenmesini istedi.

Dilekçede, "Müvekkilim Selim Cebiroğlu, Yalova Valisi olarak görev yapmaktadır. Bir süre önce ulusal basın yayın organlarında yer alan Termal Fen Lisesi'nde görevli matematik öğretmeni Halil Serkan Öz ile arasında geçen sözlü münakaşa ve ardından Serkan Öz'ün vefat etmesi nedeni ile sosyal medya üzerinden müvekkilime karşı kişilik haklarına saldırıları ve hakaretlere maruz bırakılmıştır. Şüpheli Muharrem İnce basın yayın organlarında yer alan beyanlarında müvekkilime karşı, "Vali olamazsın demedim, adam olamazsın dedim. Nitekim de olamamıştır' diyerek müvekkilimi cinayetle itham eden ve benzeri şekilde aşağılayıcı, rencide edici isnatlarda bulunmuştur." denildi.

Avukat Çağıran, müvekkilinin uğradığı bu saldırılar nedeni ile acı, elem ve ızdırap duyduğunu bu durumun kendisi ve yakınları da yıprattığını kaydederek, "Bu nedenle müvekkilin kişilik haklarının korunması,bu saldırıların önlenmesi ve manevi zararın tazmini için Sayın Mahkemenize başvurma hasıl olmuştur" dedi.

Mahkemeye verildiğini twitter hesabından duyuran CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ise, "Sınıfta öğrencilerin önünde öğretmeni azarlayarak vefatına sebep olan Yalova Valisi bana dava açmış!, Halil Serkan Öz'ü rahmetle anıyorum, bugün olsa bugün yine aynı sözleri söylerim, AKP ve AKP'nin valileriyle mücadeleye devam edeceğiz. Bir öğretmenin ölümüne sebep olan AKP'nin Yalova Valisi benim sözlerimden acı, elem ve ızdırap duymuş ve dava açmış! Ben bu şehrin milletvekili ve bir öğretmen olarak; hayatını kaybeden merhum meslektaşım Halil Serkan Öz'ün ölümünden en çok üzüntü duyan insanlardan biriyim" diye konuştu. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İnce'nin, 'Vali Olamazsın Demedim Adam Olamazsın Dedim. Nitekim de Olamamaıştır' Sözleri Mahkemeye... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ertuğrul demirci: Adamlık yalnızca onlaramı ait acaba bu yetkiyi nerden buluyor acaba ama bi şey sorgulamaya gerek yokki aile terbiyesı olacak bi insanda o da yoksa yapacak bi şey kalmamış demektir valiye o şekilde konuştuğu zaman büyük adam oldum zannediyor herhalde olsun o da kendi egolarını tatmin ediyor biraz yaş ilerlemiş bunamada olabilir 0 0 Yanıtla

Advertisement